Facebook Pixel Αχάριστος! Ψάχνεται να φύγει από Ολυμπιακό ο...
| 2015-10-16 11:30:00

Αχάριστος! Ψάχνεται να φύγει από Ολυμπιακό ο...

Αχάριστος! Ψάχνεται να φύγει από Ολυμπιακό ο...

Βασικός κι αναντικατάστατος άσος του Ολυμπιακού φέρεται να έχει δώσει εντολή στον μάνατζέρ του να του βρει ομάδα στο εξωτερικό! Μήπως θα έπρεπε να το ...ξανασκεφτεί;

Η αλήθεια είναι πως όλη αυτή η μεταγραφολογία γύρω από το όνομά του, σε καμιά περίπτωση του δεν κάνει καλό σε κανέναν.

Ούτε στον ίδιο τον παίκτη, αλλά ούτε και στην ομάδα του, τον Ολυμπιακό.

Που περιμένει από εκείνον να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του συλλόγου και όχι σε κάθε πιθανό κι απίθανο σενάριο.

Ο λόγος για τον Αρτούρ Μαζουακού, που σημερινά ρεπορτάζ θέλουν τον μάνατζέρ του να έχει επαφές με ιταλικές ομάδες, που το περασμένο καλοκαίρι ενδιαφέρθηκαν για τον πελάτη του.

Αναφερόμαστε, φυσικά, στις Ρόμα, Ίντερ και Τζένοα, που έδειξαν ζωηρό ενδιαφέρον το περασμένο καλοκαίρι για την απόκτησή του.

Ο μάνατζέρ του φέραται να έχει επαφές ξανά με αυτές τις ομάδες, για να φανεί αν υπάρχει η πιθανότητα πώλησής του. Την ώρα που, φυσικά, στο Λιμάνι δεν καίγονται για να τον πουλήσουν.

Αλλά με δεδομένο ότι με όλα αυτά τα μεταγραφικά σενάρια δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθεί στις αυξημένες υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, μην αποκλείσετε αν έρθει μία πολύ καλή οικονομικά πρόταση τον προσεχή Γενάρη, να υπάρξει θέμα.

Για την ώρα, πάντως, δεν προκύπτει τέτοια πρόθεση από την πλευρά των Πειραιωτών. Ασχέτως της επιθυμίας του ίδιου του παίκτη, o oποίος, βέβαια, όφειλε να είχε διαφορετική στάση απέναντι στην ομάδα που τον ανέδειξε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Από τον ...Ολυμπιακό στη Γιουνάιτεντ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags