Facebook Pixel Μπακασέτας και Πανιώνιος... on fire!
| 2015-10-17 20:10:00

Μπακασέτας και Πανιώνιος... on fire!

Μπακασέτας και Πανιώνιος... on fire!

Ο Πανιώνιος ήταν ένα σκαλί ανώτερος και κατάφερε να νικήσει εύκολα με 2-0 την Καλλονή στη Νέα Σμύρνη με δύο γκολ του Τάσου Μπακασέτα. Στην τρίτη θέση ανέβηκαν οι "κυανέρυθροι".

Την εξαιρετική του πορεία συνεχίζει ο Πανιώνιος που κατέκτησε την τέταρτη νίκη του σε επτά αγώνες στην φετινή Superleague και δείχνει ότι θα παλέψει για μια θέση στα πλέι οφ.

Στο 11' ο Μπακασέτας με όμορφο σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και ο ίδιος παίκτης στο 68' διαμόρφωσε το τελικό 2-0, με τον Χογκ να έχει ξεκάθαρο μερίδιο ευθύνης.

Ο Πανιώνιος ήταν γενικά καλύτερος σε όλη την διάρκεια του ματς, έχασε και άλλες σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ, ενώ η Καλλονή έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία της με τον Μανούσο στο 92', όταν έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Μετά και από αυτό το τρίποντο ο Πανιώνιος ανέβηκε στην τρίτη θέση με 13 βαθμούς (έναν αγώνα περισσότερο από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που είναι από κάτω) και δείχνει ότι θα διεκδικήσει τις πιθανότητές του για είσοδο στα πλέι οφ, σε αντίθεση με την Καλλονή που παρέμεινε στην προτελευταία θέση με πέντε βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Βλάχος, Σιώπης, Κόρμπος, Μπουμάλ, Καραμάνος (Μασούρας 66'), Βιγιάλμπα (Ανσαριφάρντ 58'), Μπακασέτας (Χαλκιαδάκης 87').

ΑΕΛ Καλλονής (Θεοδωρίδης): Χογκ, Κρολ, Ανστασιάδης (Γιορέντε 70'), Αντέτζο, Ολυκα, Τσαμπούρης, Κεϊτά, Καλτσάς (Κλαντρούμπσκι 89'), Γεωργίου, Ελλακόπουλος (Μπαργκάν 46'), Μανούσος. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags