Σ' ένα παιχνίδι που γι' ακόμα μία φορά οι φίλαθλοι των «κιτρινόμαυρων» έκαναν κάτι παραπάνω από αισθητή την πολυάριθμη παρουσία τους και ο Νίκος Αναστόπουλος άφησε εκτός αποστολής τον Πόι λόγω του ορίου ηλικίας, ο Άρης μπήκε καλύτερα στο ματς κι ευτύχησε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 35΄: ο Νλουντούλου έκανε ωραία πάσα στον Γεωργιάδη, αυτός έβγαλε την σέντρα στον Ντούνη που δε δυσκολεύτηκε από κοντά να κάνει το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που είχαν για το 0-2, με αποτέλεσμα το Αγιονέρι στο 74΄ να κάνει το 1-1 με τον Καρασίμου. Ωστόσο, η χαρά τους δεν έμελλε να κρατήσει παρά μόνο λίγα δευτερόλεπτα, καθώς ο Κυβελίδης- που πέρασε ως αλλαγή λίγο νωρίτερα- πήρε στο 75΄ την ασίστ του Ντούνη και διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Έτσι, μετά το ρεπό της πρώτης αγωνιστικής, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έχει κάνει τέσσερις σερί νίκες στα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει και δείχνει πως πρώτιστο μέλημά της είναι να περάσουν απλά οι μήνες στο ημερολόγιο προκειμένου να επιστρέψει εκεί που πραγματικά ανήκει.

Κρίμα, για τον Άρη, που ο χρόνος δεν μπορεί να «τρέξει».

Πηγή: sdna.gr