Facebook Pixel "Θεωρώ ότι ως ομάδα είμαστε ανταγωνιστικοί"
| 2015-10-22 23:12:00

"Θεωρώ ότι ως ομάδα είμαστε ανταγωνιστικοί"

"Θεωρώ ότι ως ομάδα είμαστε ανταγωνιστικοί"

Ο Στέλιος Μανωλάς, ως υπηρεσιακός τεχνικός, έκανε δηλώσεις από τα Σπάτα,  έδωσε το σύνθημα να προχωρήσει η ΑΕΚ και εξέφρασε την άποψη ότι ως ομάδα είναι απολύτως ανταγωνιστική.

Αναλυτικά:

Ο Στέλιος Μανωλάς έκανε σήμερα τις πρώτες του δηλώσεις ως υπηρεσιακός προπονητής της ΑΕΚ. Ο πρώην διεθνής αμυντικός έδωσε το σύνθημα να προχωρήσει η ΑΕΚ και εξέφρασε την άποψη ότι ως ομάδα είναι απολύτως ανταγωνιστική.

Αρχικά, ο Στέλιος Μανωλάς ρωτήθηκε αν είναι πρόβλημα γι’ αυτόν ο λίγος χρόνος του με την ομάδα και απάντησε ως εξής: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ετσι κι αλλιώς δουλεύαμε πολύ κοντά με την πρώτη ομάδα, υπήρχε ενιαία φιλοσοφία, οπότε δεν θα μου είναι δύσκολο».

Σε ερώτηση για το αν θα υπάρξουν αλλαγές στην ομάδα, απάντησε ότι δεν το έχει αποφασίσει ακόμα, ενώ για το χαμένο έδαφος που έχει να καλύψει η ΑΕΚ, πιστεύει τα εξής: «Σίγουρα καλύπτεται το χαμένο έδαφος και αυτό θα επιδιώξουμε. Η ομάδα για δύο χρόνια υπέστη μεγάλη ταλαιπωρία, όμως κάθε χρόνο προχωρούσε σε αναβάθμιση του ρόστερ της. Θεωρώ ότι ως ομάδα είμαστε ανταγωνιστικοί και πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα»

Ο κ. Μανωλάς ρωτήθηκε και για το κατά πόσο μπορεί να έχουν επηρεαστεί οι ποδοσφαιριστές από τα τελευταία γεγονότα. «Οταν μιλάμε για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο, αυτά τα γεγονότα είναι συνηθισμένα. Είμαστε αναγκασμένοι να ζούμε σε ένα ευμετάβλητο περιβάλλον όπου γύρω σου μπορεί να αλλάζουν όλα. Γι’ αυτό και το ποδόσφαιρο είναι ένα επάγγελμα που σε «χτίζει» ως άνθρωπο και επαγγελματία».

Ο νέος υπηρεσιακός τεχνικός της ΑΕΚ, μιλώντας για τη σχέση του με τον σύλλογο, είπε τα εξής: «Δεν ήμουν και πάντα εδώ μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας μου, αλλά θεωρώ τον εαυτό μου ταυτισμένο με την ΑΕΚ. Μετά την παραίτηση του Τραϊανού, ο κλήρος έπεσε σε μένα. Πρόκειται για μια προσωρινή κατάσταση αλλά η ΑΕΚ πρέπει να συνεχίσει».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να μην είναι απλά προσωρινή η λύση, ο Στέλιος Μανωλάς αρκέστηκε να απαντήσει ότι «η σκέψη μου είναι μόνο να νικήσουμε το Σάββατο» και χαρακτήρισε τον Ηρακλή «πολύ καλή και πειθαρχημένη ομάδα. «Έχει κάνει καλά παιχνίδια ως τώρα και ένα από τα ιστορικά σωματεία του ελληνικού ποδοσφαίρου» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags