Οι Ροδίτες πέρασαν και από το Ρέθυμνο κερδίζοντας την Επισκοπή με 1-0 και γίνεται κατανοητό ότι ο ΟΦΗ πάει μόνο για τη νίκη για να μειώσει την διαφορά από την κορυφή στους δύο βαθμούς (εφόσον δεν έχει τελεσιδικήσει η υπόθεση του -6).

Το παιχνίδι κόντρα στους Κρουσανιώτες ήταν το πιο βατό που είχε δώσει μέχρι τώρα αλλά όπως λέγαμε κατά την διάρκεια της εβδομάδας, έπρεπε να δείξει και την ανάλογη σοβαρότητα για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Αφού πέτυχε γρήγορα το πρώτο γκολ, με σκόρερ τον Πόποβιτς, στο υπόλοιπο μέρος του πρώτου 45λεπτου έκανε… «αγγαρεία». Δεν απειλήθηκε από τους φιλοξενούμενους αλλά δεν απείλησε κιόλας με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να φτάσει στην ισοφάριση με γκολ του Νηστικάκη – στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Οι φωνές του Γκουλή στο ημίχρονο φάνηκε ότι έπιασαν τόπο, ο ΟΦΗ πέτυχε δύο γρήγορα γκολ στο πρώτο 10λεπτο του δευτέρου μέρους, με σκόρερ τους Φραγκουλάκη και Περογαμβράκη – μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Τζέκος και κάπου στο 60′ τελείωσε το παιχνίδι. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ηλίας Κώτσιος που στο 76′ διαμόρφωσε το τελικό 4-1 πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την φανέλα του ΟΦΗ.

Πηγή: athleticradio.gr