Στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις δύο βαθμούς έμεινε ο Πανθρακικός μετά το 0-0 με την Ξάνθη, με τους ακρίτες να παραμένουν χωρίς νίκη από την 3η αγωνιστική. Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού ήταν οι αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τους γηπεδούχους να έχουν τη φλύαρη υπεροχή σε όλη τη διάρκεια, δίχως τελικά να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ της νίκης...

0-0 και πολύ ήταν!
Ένα σουτ του Πανθρακικού ήταν ό,τι είδαμε στα πρώτα 15` του ματς, με την Ξάνθη να απειλεί ουσιαστικά για πρώτη φορά στο 21` με το σουτ του Νιέτο. Πραγματική ευκαιρία όμως ήταν αυτή του Ντιγκινί στο 24`, με τον Τσέναμο να αποκρούει εντυπωσιακά την κεφαλιά του. Ελάχιστες καλές στιγμές είχαμε λοιπόν στο πρώτο ημίχρονο μιας και δεν υπήρχε ρυθμός στην αναμέτρηση, με το 0-0 να αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς.

Δεν μπορούσαν!

Ο Πανθρακικός είχε τον έλεγχο, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Τσέναμο και στο β` μέρος. Η Ξάνθη πάντως απείλησε στο 59` με τον Αθανασιάδη να αποκρούει την κεφαλιά του Λουσέρο, με τον ρυθμό πάντως να παραμένει χαμηλός. Ακόμα κι έτσι οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 1-0, όταν στο 74` ο Μεχία έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Χασομέρης πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Τσενάμο έδιωξε σε κόρνερ! Oι γηπεδούχοι πίεσαν στο τέλος κυνηγώντας το γκολ με τον Ποτουρίδη στο 90+3` να σουτάρει στην έξω πλευρά των διχτύων και το 0-0 να παραμένει ως το τέλος.