Facebook Pixel Το μήνυμα Καραπαπά για το βράδυ, αλλά και για την... συνέχεια!
| 2015-11-04 18:20:00

Το μήνυμα Καραπαπά για το βράδυ, αλλά και για την... συνέχεια!

Το μήνυμα Καραπαπά για το βράδυ, αλλά και για την... συνέχεια!

Διαβάστε τι έγραψε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγες ώρες πριν το μεγάλο παιχνίδι με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο Κώστας Καραπαπάς κάλεσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού να κάνουν το χρέος τους απόψε, μέσα σε φίλαθλα πλαίσια, καθώς θα χρειαστεί προσοχή από όλους, ενώ τόνισε πως θα ακολουθήσουν κι άλλοι... τελικοί.

Μάλιστα, έφερε ως παράδειγμα το επόμενο ματς με την Άρσεναλ και πρόσθεσε «όχι μόνο», δείχνοντας έτσι βέβαιος για την συνέχεια των Πειραιωτών στην Ευρώπη!

«Για την ασπίδα μας στα δύσκολα. Για τις θάλασσες μέσα μας που φουρτούνιαζες κάθε Κυριακή. Για τα πούλμαν που δεν ήταν πολυτελείας αλλά είχαν την πολυτέλεια να είναι γεμάτα με πραγματικά δικούς μας ανθρώπους. Για τα χιλιόμετρα και τα κρύα. Για τις μεγάλες πίκρες και τις μεγάλες χαρές. Για τις φορές που βραχνιάσαμε στα τσιμέντα. Για σένα απόψε δε θα σταματήσουμε λεπτό να φωνάζουμε! ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΣΟΥ, ΧΑΡΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ... ΥΓ.: Το βράδυ, πέρα από όλα τα άλλα, προστατεύουμε την ομάδα μας! Προσοχή μεγάλη να μη δώσουμε καμιά αφορμή! Το ΚΑΣΤΡΟ μας πρέπει να είναι γεμάτο και έτοιμο και για τους επόμενους τελικούς (Άρσεναλ και όχι μόνο...)», ήταν το μήνυμα του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο fb.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags