Facebook Pixel Έκπληξη! "Καρφάρα" Πογιέτ για άσο της ΑΕΚ; (ΦΩΤΟ)
| 2015-11-08 23:30:00

Έκπληξη! "Καρφάρα" Πογιέτ για άσο της ΑΕΚ; (ΦΩΤΟ)

Έκπληξη! "Καρφάρα" Πογιέτ για άσο της ΑΕΚ; (ΦΩΤΟ)

Απίστευτο το ξέσπασμα του προπονητή της Ένωσης την ώρα του αγώνα. Τι και ποιος τον τρέλανε τόσο πολύ που το θυμήθηκε μέχρι και στη συνέντευξη Τύπου; Δείτε φωτογραφία!

Ο Πογιέτ ξεκίνησε με το ...αριστερό στο ΟΑΚΑ, καθώς στο πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι η ΑΕΚ έχασε με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης.
 

Ο Ουρουγουανός έζησε πολύ έντονα το ματς και μόλις είδε την μπάλα στο 90΄ να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του, ξέσπασε φωνάζοντας και κλωτσώντας πράγματα, αφού ήξερε πως το 0-1 δεν γύρναγε. 


Νωρίτερα όμως και συγκεκριμένα στο 83ο λεπτό είχε άλλη μία ...έκρηξη, όταν η ΑΕΚ έφυγε στην κόντρα 4 εναντίον 2, όμως ο Μάνταλος όντας κουρασμένος, έκανε λάθος και δεν έδωσε την μπάλα σωστά στον Μπουονανότε, σπαταλώντας έτσι μία καλή ευκαιρία.

Ο Πογιέτ εκείνη την ώρα έγινε έξαλλος και φώναξε να γίνει αμέσως η αλλαγή, περνώντας στη θέση του τον Κορδέρο, ενώ και στη φωτογραφία παρακάτω βλέπετε τις φωνές που του έβαλε!

Πάντως, ο κόουτς της ΑΕΚ δεν ξέχασε τη φάση ούτε στην συνέντευξη Τύπου και γι΄ αυτό όταν τον ρώτησαν για το αν στοίχισε η κόκκινη του Βάργκας, απάντησε: "Αν ο Μάνταλος έκανε καλύτερη ασίστ στον Μπουονανότε και βάζαμε γκολ, τώρα δε θα μιλάγαμε για αυτά..."!



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags