Facebook Pixel Κόλκας... λάβρος για Τούντορ: Τα γκρέμισε όλα
| 2015-11-09 19:19:00

Κόλκας... λάβρος για Τούντορ: Τα γκρέμισε όλα

Κόλκας... λάβρος για Τούντορ: Τα γκρέμισε όλα

Η χθεσινή, είναι μία μέρα που αισθάνθηκα ηλίθιος. Και αυτό γιατί πίστεψα ένα πλάνο ενός προπονητή που ο ίδιος δεν πίστεψε. Ο Ιγκόρ Τούντορ απέδειξε χθες πως δεν έχει προδιαγραφές να γίνει μεγάλος προπονητής. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας

Απέδειξε πως πιθανότατα δεν θα μπορέσει ποτέ να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ σε αυτό που θέλουμε όλοι.

Ότι έκανε, δεν είχε την παραμικρή λογική. Είτε σε επίπεδο τακτικής επιλογής, είτε σε επίπεδο ατομικών επιλογών. Ο άνθρωπος δεν μπορεί να ήταν στο γήπεδο.


Κάποιος θα πει πως ο Πανθρακικός έβγαλε τις τρεις φάσεις της ιστορίας του. Εγώ θα πω πως ο ΠΑΟΚ και ο τρόπος που στήθηκε για να μπει στο γήπεδο, έδωσαν το δικαίωμα να βγάλει ο Πανθρακικός αυτές τις φάσεις.

Ο Τούντορ του 3-5-2 ή του 3-4-2-1, ξαφνικά χωρίς λόγο άλλαξε σε 4-2-3-1. Πάνω που είχαμε κατανοήσει πως με μία δύο βελτιωτικές κινήσεις σε πρόσωπα και όχι σε πλάνο ο ΠΑΟΚ θα ήταν μία ομάδα πολύ υψηλών προδιαγραφών.

Ο Κροάτης έπαιξε με την φωτιά στις πλάτες του ΠΑΟΚ και αυτό είναι ασυγχώρητο. Έκανε μία ερασιτεχνική προσέγγιση ενός αγώνα που ήταν σχετικά εύκολος αν έκανε ότι και στα προηγούμενα παιχνίδια.

Και δεν ήταν μόνο αυτό.

Με ποια λογική βάζεις τον Σκόνδρα αριστερό αμυντικό τη στιγμή που έχεις δύο στον πάγκο;

Με ποια λογική βάζεις τον Τζιόλη στόπερ αφού έχεις δύο στον πάγκο;

Με ποια λογική δεν ξεκινάς με καθαρό φορ σε εντός έδρας αγώνα με μικρότερο αντίπαλο;

Και όλα αυτά τα ερωτήματα, παραμονές διακοπής και όχι μίας εβδομάδας που έχει να διαχειριστεί τρία παιχνίδια.

Επίσης, πως είναι δυνατόν ένας προπονητής που έχει έναν παίκτη από τέλη Ιουνίου, να καταλαβαίνει τώρα πως είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Για τον Χαρίση αναφέρομαι.

Πως είναι δυνατόν να μην έχει καταλάβει πως η πλευρά του Ζάιρο είναι η αριστερή, αφού έτσι βολεύεται από τα χαρακτηριστικά του.

Πως είναι δυνατόν να επιμένει στον Πέλκα, όταν από την αρχή του αγώνα δεν μπορεί να βγάλει ούτε το 20% των όσων χρειάζονται από έναν επιτελικό;

Πίστευα πως ο άνθρωπος μέσα από τους αγώνες θα βελτιωθεί, όμως αυτό που βλέπω είναι πως βγάζει μία ανασφάλεια επικίνδυνη για την ομάδα.

Όταν ο ηγέτης του αγωνιστικού τμήματος δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί ψύχραιμα τη σεζόν, δεν υπάρχει κανένας λόγος να βρίσκεται στον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ δεν ανήκει σε κανέναν και δεν έχει το δικαίωμα να πειραματίζεται κανένας πάνω του.

Ο Ιγκόρ Τούντορ, είναι ένας προπονητής που γκρέμισε σε μία μέρα, ότι έχτισε σε τέσσερις μήνες. Δεν υπάρχει πλέον καμία εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του και αν παραμείνει μετά από τα όργια που έκανε, θα περάσει πολύς χρόνος μέχρι να την ανακτήσει.

Πηγή: metrosport.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags