Ο Άρης αν και δυσκολεύτηκε, στο τέλος κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ, και με γκολ του Καπνίδη στο 84' πανηγύρισε μία ακόμα νίκη, την όγδοη στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής (σε σύνολο εννιά αγώνων) και άνοιξε κι άλλο τη διαφορά από τους διώκτες του, συνεχίζοντας το μοναχικό του ταξίδι προς τη Football League.

Οι "κίτρινοι" που γενικώς δυσκολεύονται στα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια τους, ήθελαν να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ το οποίο θα διώξει μακριά το άγχος και θα ανοίξει αρκετούς διαδρόμους, γύρω από την περιοχή του Εθνικού Γαζώρου.

Ο συνήθης ύποπτος, Αντώνης Καπνίδης, άνοιξε νωρίς σχετικά το σκορ, αφού στο 25' με προβολή έβαλε μπροστά την ομάδα του. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Τζινάρ.

Τα πράγματα ωστόσο ήταν διαφορετικά στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Κρυστάλλη του Εθνικού Γαζώρου, να αναλαμβάνει δράση και με δύο προσωπικά του γκολ μέσα σε διάστημα δέκα λεπτών (στο 55' και το 65'), πέτυχε την ανατροπή και έδωσε μεγάλο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Δύο γκολ που προήλθαν από ολέθρια λάθη της άμυνας του Αρη.

Οι "κίτρινοι" κάπου εκεί πίεσαν με σκοπό να φτάσουν στην γρήγορα ισοφάριση και το κατάφεραν, χάρη στην ποιότητα που διαθέτουν με τον Τάτο στο 68' να ισοφαρίζει. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ρόβας είχε ευκαιρία να πετύχει την άμεση ανατροπή, όμως το σουτ του κατέληξε στο δοκάρι του Μπαχταλίεφ.

Τη λύση, έδωσε έξι λεπτά πριν το φινάλε ο Καπνίδης που, πήρε την ασίστ του Πόι και με ωραία κεφαλιά έκανε το 2-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, μία νίκη που πανηγυρίστηξε έξαλλα και από τον κόσμο των "κιτρίνων" που έδωσαν βροντερό παρών στο Σιδηρόκαστρο.

Εθνικός Γαζώρου (Αλέξης Αλεξίου): Μπαχταλίεφ, Παπαδόπουλος, Σαϊνατούδης (50' Παπίτσας), Παυλίδης, Κασμερίδης, Θυμιάτης, Κατσαρός (82' Πολυζωϊδης), Αγγελίδης, Κρυστάλλης (87' Μουίδης), Ντούνγκα, Γεωργιάδης.

ΑΡΗΣ (Nίκος Αναστόπουλος): Tζινάρ, Καλογέρης (76' Κυβελίδης), Ιντζίδης, Ρόβας, Μελισσάς, Ραούλ Μπράβο, Καζναφέρης, Ν΄Λουντούλου (63' Πόι), Καπνίδης (88' Τσουμάνης), Τάτος, Ντούνης.

Πηγή: sdna.gr