Facebook Pixel Η ομαδάρα για «Σάλπι» και η απάντηση του!
| 2015-11-18 21:04:00

Η ομαδάρα για «Σάλπι» και η απάντηση του!

Η ομαδάρα για «Σάλπι» και η απάντηση του!

Μεγάλος ντόρος γίνεται με το δημοσίευμα που θέλει τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ, στο στόχαστρο μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας. Τι λέει όμως ο ίδιος και τι περιμένουμε τον Γενάρη;

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, παρότι έχει μείνει χωρίς ομάδα, δεν έχει ανακοινώσει πως θα «κρεμάσει τα παπούτσια του», ενώ σε όλες τις συνεντεύξεις που έχει δώσει μέχρι τώρα, έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να παίξει ξανά μπάλα και να κλείσει την καριέρα του μέσα στα γήπεδα, όπως του αξίζει άλλωστε.

Έτσι λοιπόν, προέκυψε σήμερα μία... είδηση βόμβα, που ήθελε τον «Σάλπι» στο στόχαστρο της Νάπολι ενόψει του Γενάρη! Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ ιστοσελίδας της ομάδας, αναφέρει ότι ο γειτονικός σύλλογος βλέπει τον 34χρονο, πια, επιθετικό που όλο αυτόν τον καιρό έκανε ατομικές προπονήσεις και βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, ως μία καλή επιλογή για την επίθεσή του, από τη στιγμή που τραυματίστηκε ένας εκ των βασικών επιθετικών, ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Σαλπιγγίδης έσπευσε να το διαψεύσει και μιλώντας στο gazzetta.gr ανέφερε: «Δεν ισχύει κάτι γύρω από το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ούτε υπάρχει επαφή με τη Νάπολι»!

Οπότε, μάλλον το ρεπορτάζ των Ιταλών δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αν και ο μάνατζέρ του ψάχνει σε όλη την Ευρώπη μία καλή πρόταση για τον «Σάλπι»...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έξαλλοι στον Ολυμπιακό μ΄ αυτό που έκανε ο Σκίμπε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags