Ο Παναθηναϊκός μέσω κύκλων, φρόντισε λίγες ώρες μετά τον ορισμού του Παππά, να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του για τον ορισμό του συγκεκριμένου ρέφερι στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Ολυμπιακό. Οι Πράσινοι δεν έχασαν χρόνο και εξέφρασαν τα παράπονά τους, καθώς έχουν... προηγούμενα μαζί του, εδώ και πολλά χρόνια, όπως θυμήθηκε ο SportDog.

Αρχικά, να αναφέρουμε πως η προηγούμενη φορά που σφύριξε ντέρμπι αιωνίων ο συγκεκριμένος, ήταν στο "Καραισκάκης", τον Απρίλη του 2013, όταν το ματς είχε λήξει ισόπαλο με σκορ 1-1, με την ισοφάριση του Μητρογλου στο 87΄ (δείτε το βίντεο ΕΔΩ).

Ωστόσο, υπάρχουν και πιο... νωπά παράπονα στο Τριφύλλι για τον Παππά, καθώς θεωρούν πως αδικήθηκαν από τις αποφάσεις του, στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, όπου έχασαν με 1-0. Συγκεκριμένα, αναφέρουν για αυτό το ματς: «Όσο για τον Παππά πρόσφατες είναι οι μνήμες του αγώνα του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, όταν καταλόγισε ανύπαρκτο φάουλ εναντίον μας απ’ όπου προήλθε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, όταν καταλόγισε 5 φάουλ υπέρ μας και 16 εναντίον μας και μαζί «φόρτωσε» με πέντε κίτρινες κάρτες τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Όχι ότι ξεχνάει κανείς τη διαιτησία του στον αγώνα με την Ξάνθη στο Κύπελλο πέρυσι ή τη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ το 2011 που ακόμα… παίζεται. Αυτόν το διαιτητή επέλεξε η ΚΕΔ για το ντέρμπι του Σαββάτου».

Θυμηθείτε σε βίντεο το συγκεκριμένο ματς:


 

Κλείνοντας πάντως, αξίζει να αναφέρουμε, πως στον Παναθηναϊκό είχαν πρόβλημα με τον συγκεκριμένο διαιτητή από το 2011, από τον αποκλεισμό του ΠΑΟ από την ΑΕΚ στο Κύπελλο, όταν ο Παππάς είχε... αναγκασει τον Σισε να δηλωσει: "Σημερα με πηδήξανε"!

Ιδού σχετικό βίντεο: