Facebook Pixel Εντολή Στραματσόνι να πέσουν πάνω στον...
| 2015-11-21 11:30:00

Εντολή Στραματσόνι να πέσουν πάνω στον...

Εντολή Στραματσόνι να πέσουν πάνω στον...

ΠΟΙΟΝ ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού θεωρεί αδύναμο κρίκο ο Ιταλός προπονητής; Να του πάρουν γρήγορα κίτρινη κάρτα και να τον τρέξουν, είναι οι εντολές του!

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό πλησιάζει και, όπως είναι φυσικό, όλη η φίλαθλη Ελλάδα περιμένει πώς και πώς το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι θα λύσουν τις διαφορές τους στη Λεωφόρο, σε ένα ματς που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τόσο αγωνιστικά όσο και βαθμολογικά.

Γιατί μπορεί να αποκτήσει νέα τροπή το πρωτάθλημα ή να τελειώσει η σεμνή τελετή από τα τέλη Νοέμβρη...

Κι εδώ έχει πολύ ενδιαφέρον να μεταφέρουμε κάτι που διαβάσαμε στο σημερινό σχόλιο του Αντώνη Καρπετόπουλου, στη SportDay, για την εντολή που έχει δώσει ο Στραματσόνι στον Ζέκα, να πέσει πάνω στον Μαζουάκου!

Ο Ιταλός τεχνικός θεωρεί ότι ο Ζέκα μπορεί να πάρει μία κίτρινη κάρτα νωρίς από τον αμυντικό του Ολυμπιακού, αλλά και να τον τρέξει...

Επίσης, με τις επιθετικές πρωτοβουλίες που παίρνει ο Μαζουάκου, πολλές φορές υπάρχουν χώροι για αντεπίθεση από την πλευρά του, ενώ όπως έχει μεταφέρει ο Βόκολος στον Στραματσόνι, η ψυχολογία του νεαρού άσου επηρεάζεται εύκολα.

Θα θυμάστε, φυσικά, το αυτογκόλ που είχε πετύχει πέρσι...

Ξέρετε, όμως, τι άλλο συμπληρώνει ο Καρπετ; Πως όλα αυτά τα σχέδια μπορούν να πάνε στράφι, αν ενημέρωσουν από τον Ολυμπιακό τον Μαζουάκου, ότι στο "Απόστολος Νικολαΐδης" θα βρίσκονται για χάρη του άνθρωποι της Γιουβέντους και της Ίντερ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags