Facebook Pixel ΠΑΣ με Μανία!
| 2015-11-21 20:19:00

ΠΑΣ με Μανία!

ΠΑΣ με Μανία!

Με σκόρερ (δύο τερμάτων) τον Μανιά, τα Γιάννινα πήραν τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Καλλονή και ανέβηκε στην 7η θέση.

O ΠΑΣ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και ευτύχησε να προηγηθεί στο 7'. Μετά από λάθος της άμυνας της Καλλονής, η μπάλα έφτασε στον Μανιά, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει εύστοχα στην εστία του Χογκ για το 1-0. Οι Ηπειρώτες είχαν καθολική υπεροχή στη συνέχεια, έκαναν ευκαιρίες, αλλά δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ, με αποτέλεσμα να μην πάνε στα αποδυτήρια με πιο διευρυμένο σκορ. Στο δεύτερο μέρος οι Γιαννιώτες μπήκαν εξίσου δυνατά, είχαν δοκάρι με τον Ακόστα στο 55', αλλά η Καλλονή κατάφερε και βρήκε τον δρόμο προς την ισοφάριση. Ο Μπαργκάν βρήκε πεδίο βολής εκτός περιοχής και κεραυνοβόλησε τον Βελλίδη για το 1-1.

Οι γηπεδούχοι πάντως δεν το έβαλαν κάτω και πίεσαν για να επανακτήσουν το προβάδισμα. Το γκολ του Ίλιτς στο 74' ακυρώθηκε ως οφσάιντ, στο 79' όμως ο Μανιάς εξαργύρωσε τις προσπάθειες. Ύστερα από σέντρα του Ναδάλες, ο Τσάβες έπιασε την κεφαλιά, ο Χογκ δεν απέκρουσε καλά με αποτέλεσμα ο Έλληνας επιθετικός να γίνει αποδέκτης της μπάλας και με δυνατό σουτ σημείωσε το 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ, αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν αδύναμοι να αντιδράσουν. Πόσω μάλλον όταν έπαιζαν από το 82' με 10, λόγω της αποβολής του Ούκα.

Με το τρίποντο ο ΠΑΣ σκαρφάλωσε στην 7η θέση με 14 βαθμούς, ενώ η Καλλονή παραμένει προτελευταία με 7.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Μανιάς, Κοζορώνης, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Ακόστα, Ίλιτς, Καρανίκας, Τσάβες, Ναδάλες.

Καλλονή (Θεοδωρίδης): Χογκ, Σπυρόπουλος, Ούκα, Αναστασιάδης, κρολ, Καλτσάς, Κεϊτά, Σαμπά, Γεωργίου, Μπαργκάν, Μανούσος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags