Οι γηπεδούχοι φρόντισαν να δείξουν από νωρίς τις προθέσεις τους, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό ο Ντούνης, μετά από πάσα του Τάτου, σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 36΄, όμως, είχε έρθει η ώρα για ν' ανοίξει το σκορ: ο Ντούνης φόρεσε το μανδύα του δημιουργού, γύρισε την μπάλα και ο συνήθης ύποπτος Καπνίδης με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε ελαφρώς, ωστόσο ο Άρης συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η ανωτερότητά του «επικυρώθηκε» όταν στο 71΄ ο Τάτος εκτέλεσε το φάουλ, ο Καπνίδης έκανε την προβολή (βρίσκοντας ελάχιστα την μπάλα) κι αυτή κατέληξε στα δίχτυα του Συριτούδη για το 2-0.

Στο 82ο λεπτό είχε φτάσει η στιγμή για την επιστροφή του Σέρχιο Κόκε μετά από 4 χρόνια στην αγωνιστική δράση με τη φανέλα του Άρη. Η αναμενόμενη αποθέωση ακολούθησε και ακριβώς στο 90΄ ο Ισπανός έκανε μαγική πάσα στον Τάτο, αυτός γύρισε στον Κυβελίδη που δε δυσκολεύτηκε να γράψει το τελικό 3-0.  

Μ' αυτή τη νίκη ο Άρης αύξησε κι άλλο τη διαφορά του- στους 9 βαθμούς- από τη δεύτερη Δόξα Δράμας που έμεινε στο 0-0 σήμερα με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

Ωστόσο, τ' αγωνιστικά δεν έχουν την παραμικρή σημασία, καθώς τα φώτα ήταν στραμμένα εκτός των 4 γραμμών: όλα τα έσοδα του παιχνιδιού δόθηκαν στον παλιό παίκτη- και αρχηγό- του Άρη Νίκο Κυζερίδη, ο οποίος δίνει τον δικό του αγώνα (πάσχει από καρκίνο των λεμφαδένων).

Ευχή όλων είναι να κερδίσει με την άνεση που το έπραξε σήμερα η ομάδα της καρδιάς του.

Oι συνθέσεις:

Άρης: Σιδεράκης, Καλογέρης, Τσουμάνης, Ρόβας (82΄Κόκε), Μελισσάς, Ιντζίδης, Πόι, Καζναφέρης, Καπνίδης (79΄Κυβελίδης), Τάτος, Ντούνης (75΄Ν΄Λουντούλου)

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Δούπας, Τσορμπατζίδης, Πελτέκης (79΄Σκαρλάτος), Τορομανίδης (79΄Χελιδόνης), Γωνιάδης, Τσέκος, Μαμούτ (68΄Ερκάν) 

Πηγή: sdna.gr