Αρχικά για την συμφωνία με την γνωστή στοιχηματική εταιρία: «Θέλω να σας ευχαριστήσω που βρίσκεστε σήμερα εδώ. Βρίσκομαι στην ευτυχή θέση να ανακοινώσουμε την συμφωνία με την μεγαλύτερη στοιχηματική εταιρία. Μία συμφωνία που θα έχει πολλαπλά οφέλη για τον ΑΡΗ, σε μία χρονιά που τα έσοδα είναι μικρά, αλλά και για την Stoiximan. Δεν είναι μόνο το οικονομικό όφελος, αλλά το ισχυρό όφελος αυτής της συμφωνίας είναι ότι ο ΑΡΗΣ αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά ονόματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι τυχαίο ότι μας επέλεξαν. Σε αυτό συμβάλει και ο κόσμος φυσικά, όπως και η προοπτική της ομάδας. Μαζί της ο ΑΡΗΣ θα ανέβει στο μεγαλύτερο επίπεδο, στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για αυτό και η συμφωνία είναι τριετής. Είναι η πρώτη στοχευμένη χορηγική συμφωνία και στο μέλλον θα ακολουθήσουν και άλλες συμφωνίες».

Για τις νέες χορηγίες που προανήγγειλε: «Θα ξεκινήσουμε από την επόμενη σεζόν, με κάποιες εταιρίες που είμαστε σε επαφή. Δεν βοηθάει η κατηγορία. Και τα τηλεοπτικά έχουν σχέση. Οταν καλύπτονται τα παιχνίδια, είναι πιο εύκολο να βάλουμε διαφημίσεις. Στην Φούτμπολ Λιγκ θα είμαστε έτοιμοι με ακόμα 10-15 μεγάλες εταιρίες, για να βοηθήσουμε οικονομικά το σωματείο».

Για την συνεργασία του με τον ΑΣ: «Εχουμε μία άριστη συνεργασία με τον Ερασιτέχνη. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις σε όλα τα προβλήματα. Γίνεται μία πολύ μεγάλη προσπάθεια να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Ο κόσμος είναι ταλαιπωρημένος και απογοητευμένος. Το καταλαβαίνουμε. Δεν απογοητευόμαστε επειδή δεν φτάσαμε ακόμα εκεί που θέλουμε. Είμαι σίγουρος όμως ότι θα γίνει. Εγώ είμαι ευχαριστημένος».

Για τα τηλεοπτικά: «Δεν υπάρχει πρόθεση από την Nova ή τον ΟΤΕ για τηλεοτπικά δικαιώματα, λόγω του ότι πέρυσι η τηλεθεάση ήταν πολύ μικρή. Δεδομένου και της κρίσης, υπάρχουν δυσκολίες και στα κανάλι. Για αυτό δεν δέχονται να καλύψουν τα παιχνίδια».