Facebook Pixel «Ο Αλαφούζος είναι ένας ανύπαρκτος παράγοντας»!
| 2015-11-24 22:32:00

«Ο Αλαφούζος είναι ένας ανύπαρκτος παράγοντας»!

«Ο Αλαφούζος είναι ένας ανύπαρκτος παράγοντας»!

Ποια μεγάλη μορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, είπε αυτή την ατάκα; Τι είπε για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ;

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος. Ο 56χρονος πρώην ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου μίλησε για το ντέρμπι «αιωνίων» που δεν ξεκίνησε ποτέ, για το αν ήταν στημένη η διακοπή ή όχι, για τον παρατηρητή του ντέρμπι κ. Πατμανίδη καθώς και για τον φετινό ΠΑΟΚ που έχει όπως δήλωσε χαρακτηριστικά δημόσιους υπάλληλους για παίκτες…

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

 

«Το ζητούμενο δεν είναι αν υπάρχει ηθικό ασυμβίβαστο ή όχι. Δεν είναι το ζητούμενο αυτό για το παιχνίδι του Σαββάτου. Αυτό θα το κρίνει ο ίδιος ο Υπουργός και οι ειδικοί λειτουργοί. Δε θέλω να μιλήσω για έναν άνθρωπο ο οποίος είναι σε δικαστική εκκρεμότητα, δε θα είναι δίκαιη η τοποθέτηση. Ο Υπουργός όμως έκανε ένα μεγάλο ατόπημα. Για το περιστατικό Σταμάτη Καρά δεν αναφέρθηκε κανείς αυτές τις ημέρες. Αυτό το περιστατικό έγινε ένα τέταρτο πριν την έναρξη του αγώνα με τον Παναιτωλικό… Την ώρα που ήταν και ο διαιτητής στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι εν συνεχεία έγινε κανονικά! Που θέλω να καταλήξω; Τα γεγονότα αυτά που γίνανε το περασμένο Σάββατο είναι το ίδιο με αυτό το περιστατικό; Πρώτον: Έγιναν δύο ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού, κακώς γίνανε, δε το συζητάμε αυτό! Όμως… Την ώρα που βγαίνει ο διαιτητής να επιβεβαιώσει εάν είναι η ατμόσφαιρα είναι κατάλληλη για να διεξαχθεί ένας αγώνας, υπάρχει κάποια ένταση; Όχι. Τότε, γιατί βγαίνει; Γιατί δεν άρχισε τον αγώνα; Αυτά είναι τα ερωτήματα… Το μεγαλύτερο δε ερωτηματικό πλέον στην Ελλάδα, πρέπει να σταματήσει αυτό που λέμε «δύο μέτρα και δύο σταθμά» και πρέπει αυτή η αδικία. Γιατί η αδικία δημιουργεί βία. Έτσι ξεκινάει!»

 

Για το αν ήταν στημένη η διακοπή: «Θεωρώ ότι έχουν ξεκινήσει παιχνίδια με μεγαλύτερη ένταση και προβλήματα, θεωρώ ότι επιτέλους στην Ελλάδα με μία φωτοβολίδα πρέπει να διακόπτεται ένας αγώνας, επιτέλους στην Ελλάδα αυτή η μικρή μειοψηφία, οι αλήτες πρέπει να φύγουν από το γήπεδο, να γυρίσουν οι οικογένειες, τα παιδιά, οι φίλαθλοι οι αγνοί… Όμως δεν μπορεί πριν δύο μήνες στον αγώνα Βέροια – Ολυμπιακός να έχουν πέσει 15 φωτοβολίδες στο γήπεδο και να μην τρέχει τίποτα… Εγώ δεν είμαι δικαστής να πω ποιο είναι το πιο σοβαρό και ποιο όχι. Είναι άδικο ρε παιδιά! Δε γίνεται πάντα ο ισχυρός να μην του συμβαίνει τίποτα!»

 

Για τον παρατηρητή του ντέρμπι της 21ης Νοεμβρίου που δεν άρχισε ποτέ κύριο Πατμανίδη και για αποκάλυψη της «Δίκης στο Σκαϊ» για συνομιλίες του ιδίου κύριου Μπέου με τον παρατηρητή των «ντέρμπι» όπως χαρακτηρίστηκε κ. Πατμανίδη δήλωσε:

 

«Είναι γελοιότητες όλα αυτά… Μπορεί να διαμορφωσεί και να παίξει ρόλο στο αποτέλεσμα ενός αγώνα; Ψάχνουν να βρουν τώρα δικαιολογίες και πράσινα άλογα… Ο Αλαφούζος, ένας ανύπαρκτος παράγοντας, επειδή έχει ένα κανάλι; Γιατί επιτρέπουν αυτά τα όργια στη SuperLeague, γιατί δε την καθαρίζουν; Που είναι η μαγκιά τους; Που είναι ο Παναθηναϊκός μία τεράστια δύναμη, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ οι υπόλοιπες ομάδες; Τι είναι πιόνια του συστήματος; Γιατί δεν αντιδρούν;»

 

Για τον φετινό ΠΑΟΚ και για τη δήλωση του στο πρόσφατο παρελθόν ότι αν ήταν πρόεδρος του θα έπαιρνε το περυσινό πρωτάθλημα τόνισε: «Δε θα έχανα από τον Παναιτωλικό με τον Φωτάκη ποδοσφαιριστή και τον Χάβο προπονητή μέσα στην Τούμπα. Επτά βαθμούς δεν ήταν μπροστά ο ΠΑΟΚ; Γιατί να πάει δεκαπέντε μείον… Αγωνιστικά μιλώντας… Δεν γίνεται ένας να έχει τανκς και εσύ να έχεις σφεντόνα! Ο φετινός ΠΑΟΚ είναι απογοήτευση μεγάλη! Με τέτοια νοοτροπία δεν πρόκειται να κάνει ομάδα ποτέ ο ΠΑΟΚ… Για τα «γνωστά μπαλέτα» αναφέρομαι! Αυτή η νοοτροπία του δημόσιου υπάλληλου που έχουν οι παίκτες του Δικεφάλου πρέπει να σταματήσει… Αυτοί οι παίκτες πρέπει να πάνε στα Γιαννιτσά να μαζεύουν καπνά, όχι να παίρνουν 500.000 τον χρόνο! Ο ΠΑΟΚ αδικεί τον εαυτό του από συνεργάτες και παράγοντες που έχει δίπλα του ο Ιβάν Σαββίδης που προφανώς δεν έχουν το θάρρος της γνώμης τους να του πούνε την αλήθεια! Και στην Ελλάδα από τη στιγμή που υπάρχει αυτή η ΕΠΟ, αυτό το σύστημα, αυτή η αδικία όπου γουστάρουν αυτοί πρέπει και εσύ αφού έχεις τη δυνατότητα να λειτουργείς με τον κατάλληλο τρόπο…»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags