Αναλυτικά:

"Είμαστε στενοχωρημένοι για τα όσα συνέβησαν και δεν παίξαμε. Βέβαια δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα και να κάνουμε κάτι άλλο. Η ψυχολογία μας πρέπει να είναι ψηλά για τον επόμενο αγώνα και είναι ψηλά, ώστε να αντιμετωπίσουμε τον Ηρακλή. Ό,τι συνέβη, συνέβη. Η ζωή συνεχίζεται και κοιτάμε μπροστά", είπε αρχικά.

Για το αν πιστεύει πως το ντέρμπι θα γίνει σύντομα, είπε: "Δεν ξέρω, δεν είχα νέα σχετικά με το γεγονός και δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα ήθελα πάντως να γίνει και να πάνε όλα ομαλά, μακάρι να παίξουμε, αλλά δεν έχω κάποια πληροφόρηση".

Για το αν υπάρχει λύση για τη βία στα γήπεδα στην Ελλάδα: "Υπάρχουν πολλά που πρέπει να αλλάξουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο πρόεδρος μας κάνει πολλή δουλειά για να γίνει πιο δίκαιο το ποδόσφαιρο, αλλά βεβαίως πρέπει να γίνουν αλλαγές εντός κι εκτός γηπέδου. Η κυβέρνηση πρέπει να είναι ισχυρή και να πάρει τις σωστές αποφάσεις για να αλλάξει η κατάσταση... Λέγεται κι ακούγεται οτι υπάρχουν και διάφοροι σύλλογοι που επεμβαίνουν σε τέτοιες καταστάσεις αλλά εγώ δεν μπορώ να μιλήσω συγκεκριμένα, όλοι γνωρίζουν αυτά που λέω, όμως όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε να έχει η κατάσταση αυτή αίσιο τέλος".

Για το ματς με τον Ηρακλή: "Ξέρουμε πως το ντέρμπι έχει περάσει, γυρίζουμε σελίδα. Αυτό που έχει συμβεί το έχω βιώσει και σε άλλες περιπτώσεις, όμως πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Είναι σημαντικός ο αγώνας με Ηρακλή. Εμείς δεν πρέπει να κοιτάμε το παρελθόν, αλλά γενικά πρέπει να κοιτάμε μπροστά και συγκεκριμένα το ματς που έρχεται".

Για τη γνώμη του για τον "Γηραιό": "Θα είναι δύσκολος αγώνας, αν και δεν έχω δει πολύ τον Ηρακλή. Είχα δει το ματς με τον ΠΑΟΚ και είδα μια μαχητική ομάδα που παίζει στην έδρα της. Θα είναι δύσκολο ματς, σέβομαι τον Ηρακλή, αλλά εμείς πάμε εκει για να νικήσουμε".

Για τις πρώτες εντυπώσεις από τον Στραματσόνι: "Ήταν καλές μέρες και νομίζω ο νέος τεχνικός ήρθε με καινούριες ιδέες, τις οποίες προσπαθούμε να αφομοιώσουμε. Υπάρχουν κίνητρα και νομίζω θα έχουμε συνεχή βελτίωση"