Ο «Δικέφαλος» έχει ταξιδέψε με 11 απουσίες στα Χανιά, με τον Τούντορ να θέλει να ξεκουράσει τους επιβαρυμένους ποδοσφαιριστές του εκτός από τους τραυματίες, όντας αναγκασμένος να βρει την κατάλληλη χημεία έστω και με αρκετές ελλείψεις που θα δώσει στον ΠΑΟΚ τη νίκη και θα τον βοηθήσει να μην μπλέξει σε περιπέτειες σε μία διοργάνωση που θέλει να κυνηγήσει ως το τέλος.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μοιάζει αρκετά πιθανό να επιστρατεύσει μία πρακτική που χρησιμοποίησε περισσότερο στους καλοκαιρινούς αγώνες στα προκριματικά του Europa League, εκεί όπου ο «Δικέφαλος» αγωνιζόταν σε διάταξη 3-5-2 όταν έκανε επίθεση, έχοντας δώσει εντολή σε έναν από τους παίκτες που αγωνίζονταν στην πλευρά να κλείνει σε φάση άμυνας, δημιουργώντας τετράδα στην πίσω ζώνη.

Ο Όλσεν αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, έχοντας μπροστά του την τριάδα Κωντσταντινίδη, Μαλεζά και Τζαβέλλα.

Ο Κοροβέσης φαίνεται ότι κερδίζει τη «μάχη» από τον Λέοβατς και θα αγωνιστεί ως βασικός σήμερα στα αριστερά, με τον Ζάιρο να τον πλαισιώνει στα δεξιά στις πλευρές.

Ο Έλληνας άσος αναμένεται να έχει τον ειδικό ρόλο να επιστρέφει όταν ο ΠΑΟΚ αμύνεται δημιουργώντας τετράδα στην άμυνα, καθώς είναι πολύ καλύτερος αμυντικός από τον Βραζιλιάνο με βάση τα χαρακτηριστικά του και τη φυσική του θέση.

Στη μεσαία γραμμή ο Γκόικο Τσίμιροτ πιθανότατα επιστρέφει στην ενδεκάδα μετά το ατυχές ντεμπούτο του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα κόντρα στην Ξάνθη, έχοντας μαζί του εκτός απροόπτου τους Γκολάσα και Σάμπο, οι οποίοι φαίνεται ότι αφήνουν στον πάγκο τους Σαββίδη και Αντόνις.

Στην επίθεση το πιο πιθανό είναι ότι ο Τούντορ θα χρησιμοποιήσει τους Πέλκα και Μυστακίδη και θα δώσει ανάσες στον Αθανασιάδη, ελπίζοντας ότι δε θα χρειαστεί με βάση την εξέλιξη του αγώνα να επιστρατεύσει νωρίς τον αρχηγό του ΠΑΟΚ.

Πηγή: paok24.com