Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου είναι αδιαμφισβήτητα ικανή φέτος, κουβαλάει ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία, όμως απέναντι στο σημερινό του αντίπαλο χρειάστηκε και την αρωγή της Τυφλής Θεάς προκειμένου να καταφέρει να διατηρήσει το αήττητό του στον πρώτο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Ο Άρης πραγματοποίησε μάλλον τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση, ωστόσο κατάφερε να προηγηθεί στο 34ο λεπτό, όταν ο Πόι σέντραρε, ο Ιντζίδης πήρε την κεφαλιά, ο Σουντουλίδης απέκρουσε εντυπωσιακά όμως ο αμυντικός των φιλοξενουμένων πήρε το «ριμπάουντ» και με δεύτερη προσωπική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Αυτή ήταν και η καλύτερη στιγμή για τον πρωτοπόρο του ομίλου, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο μάλλον το μυαλό των παικτών του βρισκόταν στη... Football League. Το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος ήταν σαφώς καλύτερο στο δεύτερο ημίχρονο, είχε δύο δοκάρια (Τσίλογλου 60΄, Αποστολίδης 76΄) και δικαιούνται να λένε πως δικαιούνταν κάτι καλύτερο από τους 0 βαθμούς που συνέλεξαν σήμερα.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τον Άρη να παραμένει αήττητος μετά από 13 αγώνες φέτος και να διατηρεί τη διαφορά μισού βαθμολογικού αιώνα από τους διώκτες του. Η Football League τον περιμένει ήδη και μένει να φανεί αν το βαρύ του όνομα και η ικανότητα αρκούν για να βρίσκεται τη σεζόν 2017-2018 στα μεγάλα σαλόνια.

Η τύχη μπορεί να θεωρείται δεδομένη: της αρέσει να πηγαίνει με τους ισχυρούς...

ΒΥΖΑΝΤΙΟ (Ιωαννίδης): Σουμουλίδης, Δαγκούλης (71' Καζαντζίδης), Γαλακτερός, Πόπτσης, Μουσικάκης, Αποστόλου, Κεφαλάς (57' Παντελίδης), Καρλόπουλος, Αποστολίδης, Τσίλογλου, Μπαρέτας (75' Ουζούνογλου).
ΆΡΗΣ (Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Καλογέρης, Μελισσάς, Ιντζίδης, Πόι (78' Σαμαράς), Ν΄Λουντούλου (65' Κυβελίδης), Καπνίδης (65' Κόκε), Τάτος, Καζναφέρης