Facebook Pixel "Να είμαστε δυνατοί για να πάμε μακριά στο Europa"
| 2015-12-12 19:19:00

"Να είμαστε δυνατοί για να πάμε μακριά στο Europa"

"Να είμαστε δυνατοί για να πάμε μακριά στο Europa"

Αισιόδοξος πως ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να κάνει μια καλή πορεία στο Europa League εμφανίστηκε ο Αλμπέρτο Μποτία.

Ο Ισπανός αμυντικός ανέφερε πως αν η ομάδα είναι δυνατή, θα μπορέσει να κάνει πολλά. Αναφέρθηκε στην πορεία του Θρύλου στο Champions League, ενώ τόνισε πως στόχος σε κάθε παιχνίδι στο πρωτάθλημα, είναι η νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova

Για το πρόσημο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League: «Κάναμε μια πάρα πολύ καλή χρονιά στο Champions League. Κάναμε πολύ σπουδαία πράγματα, καλά παιχνίδια στον όμιλό μας. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, συνεχίζουμε, όμως, στο Europa League και τώρα θα συνεχίσουμε προσπαθώντας να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε.

Για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει όνειρα στο Europa League: «Το Europa League φέτος είναι πάρα πολύ δύσκολο, με την έννοια πως σε αυτό συμμετέχουν ομάδες που διεκδικούν τα πρωταθλήματα των χωρών τους, είναι πρωταγωνίστριες, πολύ καλές ομάδες, επομένως τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα και θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ δυνατοί για να πάμε μακριά».

Για τις επόμενες υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, υπογράμμισε: «Μετά από την ήττα μας στο Champions League, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Το επόμενο παιχνίδι μας είναι για το πρωτάθλημα. Θα πρέπει οπωσδήποτε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο που έχουμε πορευτεί έως τώρα. Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Έχουμε πάρει πολλές νίκες και θα πρέπει έτσι να συνεχίσουμε. Να ξεχάσουμε το τι συνέβη την Τετάρτη και να συνεχίσουμε όπως κάνουμε πάντα, κοιτάζοντας το επόμενο παιχνίδι μας. Να συνεχίσουμε έτσι μέχρι τα Χριστούγεννα και τη διακοπή, κάνοντας ένα σερί νικών».

Για το κυριακάτικο ματς με τον Παναιτωλικό στο Φάληρο: «Πιστεύω ότι δεν πρέπει να σκεφτόμαστε πώς θα παίξει ο αντίπαλος, αλλά το πώς θα παίξουμε εμείς. Σημασία δεν έχει ποιος αντίπαλος θα έρθει. Εμείς πρέπει να παίξουμε με πολλή όρεξη, με πολλή ένταση και με σκοπό αυτό που κάνουμε πάντα, δηλαδή να φθάσουμε στη νίκη». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags