Facebook Pixel Ο Κόλκας για τις μεταγραφές του Άρνεσεν
| 2015-12-12 20:55:00

Ο Κόλκας για τις μεταγραφές του Άρνεσεν

Ο Κόλκας για τις μεταγραφές του Άρνεσεν

Ως συνέχεια των όσων ανέφερα πριν την αναμέτρηση της Γερμανίας, πρέπει να μετρήσουμε τα κέρδη που έχει ο ΠΑΟΚ από αυτό το επικό διπλό που πήρε στη Γερμανία. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας

Πρώτα απ΄ όλα, ήταν το πιο σοφό τακτικά κομμάτι της ομάδας του Ιγκόρ Τούντορ, με τον Κροάτη να κερδίζει σημαντικούς πόντους σε έναν τομέα που έδειχνε αδύναμος μέχρι στιγμής και σχετικά μονοδιάστατος.

Ήταν το τρίτο παιχνίδι της σεζόν που ο ΠΑΟΚ έπαιξε πίσω από την μπάλα τον αντίπαλό του, τα δύο με την Ντόρντμουντ και η αλήθεια είναι πως μόνο αυτό της Κράσνονταρ του ξέφυγε και αυτό κυρίως λόγω απομάκρυνσης από τις βασικές του αρχές.

Από εκεί και πέρα, πόντους κερδίζει και ο Άρνεσεν που άκουσε ουκ ολίγα, κυρίως λόγω της εικόνας του Γκόικο Τσίμιροτ. Σιγά – σιγά και μετά τον Ροντρίγκες, αρχίζουν να μπαίνουν παιδιά του Άρνεσεν στην ομάδα. Ο Σάμπο δείχνει πως αν μη τι άλλο μπορεί να είναι παίκτης ενδεκάδας, ο Τσίμιροτ έδειξε πως είναι ένα παιδί που έχει το πνεύμα και την ποιότητα για να σταθεί με αντιπάλους μεγαθήρια. Δεν είναι τυχαίο πως ήταν ο πιο σίγουρος στις κινήσεις του με την μπάλα χαφ της ομάδας, απέναντι στο αδυσώπητο πρέσινγκ των Γερμανών.

Η κλασική μου φοβία όταν αποκτήθηκαν όλοι αυτοί οι παίκτες, ήταν πως το ταβάνι τους ήταν ο ΠΑΟΚ στη μέχρι σήμερα καριέρα τους. Άρα και το ποσοστό επιτυχίας των μεταγραφών που ανέμενα, ήταν μικρότερο από το σύνηθες.

Το ότι τρεις παίκτες είναι ενεργοί – από τις επιλογές Άρνεσεν – φέρνει μία διάθεση για αναμονή του τι μπορεί να κάνει καλύτερο ο Δανός στο μέλλον. Εκεί που είμαι εμφανώς απαισιόδοξος είναι στις περιπτώσεις του Όλσεν και του Λέοβατς, όχι πως δεν ελπίζω πως μπορούνε να αποδώσουν καλύτερα, αλλά δεν πιστεύω πως έπρεπε να δώσουμε αυτά τα λεφτά για τους συγκεκριμένους παίκτες.

Κλείνοντας, οι πλανήτες συνεχίζουν να τρολάρουν τους μίζερους δολοπλόκους. Μετά τα ξεφωνητά που έφαγε ο Τζαβέλλας που ο προπονητής του επέλεξε να είναι αρχηγός, κάνει εκπληκτικά παιχνίδια, έδωσε νίκη με δικό του γκολ και συνεχίζει.

Μετά ήρθε η σειρά του Γλύκου, να δώσει με την εμφάνισή του μία ιστορική νίκη στον ΠΑΟΚ.

Το κακό με αυτούς τους τύπους, είναι πως θα περιμένουν στη γωνία για το πότε θα κάνει ο Τζαβέλλας ή ο Γλύκος την γκέλα τους. Έτσι ώστε να… δικαιωθούν. Κόντρα βέβαια στη λογική αφού δεν έχει εμφανίσει κανένας αλάνθαστος επαγγελματίας αθλητής στην ιστορία.

Πηγή: Metrosport.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags