Facebook Pixel Η δήλωση Τζανδάρη για Ολυμπιακό που προκαλεί!
| 2015-12-12 23:50:00

Η δήλωση Τζανδάρη για Ολυμπιακό που προκαλεί!

Η δήλωση Τζανδάρη για Ολυμπιακό που προκαλεί!

Σίγουρα δεν θα ήχησε καλά στα αυτιά των ΠΑΟΚτσήδων, τα όσα είπε ο νεαρός πρώην άσος της ομάδας τους. Και είναι η δεύτερη φορά που «ενοχλεί» δήλωσή του...

Ο Φάνης Τζανδάρης, μπορεί να μην αγωνίζεται καθόλου στον Ολυμπιακό, όμως τους τελευταίους μήνες έχει απασχολήσει αρκετά την επικαιρότητα, κυρίως λόγω του... ντόρου που έγινε με τη μετακίνησή του από την Τούμπα στο Λιμάνι, αλλά και κάποιων δηλώσεων του που ενόχλησαν τον ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους του.

Θυμίζουμε, πως στην αρχή της χρονιάς, είχε ...ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην Θεσσαλονίκη, όταν είχε δηλώσει ότι η μεταγραφή του από τον ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό ήταν ...άλμα στην καριέρα του. «Είναι ένα μεγάλο βήμα για εμένα ο Ολυμπιακός. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα είδα μεγάλες αλλαγές σε σχέση με την παλιά μου ομάδα», είχε δηλώσει σχετικά!

Κάτι αντίστοιχο όμως, έκανε και τώρα και σίγουρα δεν θα αρέσουν και πολύ όσα είπε. Ο Φάνης Τζανδάρης λοιπόν, ήταν εκείνος που έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα στους αγώνες του Coca Cola Cup και όπως ήταν λογικό, απάντησε και στις ερωτήσεις των μικρών που ήταν παρόντες.

Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για το αν είναι ικανοποιημένος στο Λιμάνι, προφανώς επειδή δεν αγωνίζεται πολύ και εκείνος απάντησε: «Έκανα την καλύτερη επιλογή. Είχε δίκιο πριν από μερικές μέρες ο κ. Ελευθερόπουλος που είπε ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα της 20ετίας»!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η «έκρηξη» του Τζιμπούρ στον πάγκο (ΒΙΝΤΕΟ)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags