Το ζητούμενο στο παιχνίδι με τον Ιωνικό δεν ήταν μόνο η νίκη – γιατί αυτό επιβάλλεται σε κάθε παιχνίδι – αλλά και η αντίδραση που θα έβγαζαν οι παίκτες του Νίκου Γκουλή. Και η αντίδραση ήρθε με καλή εμφάνιση, αρκετές χαμένες ευκαιρίες που υποχρέωσαν τον κόσμο – έστω αυτόν τον λίγο που ήρθε στο γήπεδο – να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των παικτών.

Με μια μεστή εμφάνιση σε όλη σχεδόν την διάρκεια του αγώνα, ο ΟΦΗ απειλήθηκε ελάχιστα έως καθόλου από τους φιλοξενούμενους που δεν έδειχναν ότι μπορούν να φύγουν από το Ηράκλειο με θετικό αποτέλεσμα.

Τα πράγματα έγιναν απλά από το πρώτο 20λεπτο όταν ο Αλέξης Περογαμβράκης, με πανέξυπνο τρόπο, άνοιξε το σκορ πετυχαίνοντας το 7ο προσωπικό τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα ενώ νωρίτερα σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Μάνη.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τον ΟΦΗ που έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες ενώ ο Βλάχος πέρασε ένα ξεκούραστο 45λεπτο.

Η νίκη «κλείδωσε» με το γκολ του Στέφανου Μαρτσάκη που έκανε «σεφτέ» και στο πρωτάθλημα μετά από αυτό που είχε πετύχει μεσοβδόμαδα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Πλέον, μετά τη νίκη επί του Ιωνικού, ο ΟΦΗ πάει στην Αθήνα την Κυριακή για να αντιμετωπίσει τον Ηλυσιακό με μοναδικό στόχο τη νίκη περιμένοντας παράλληλα τα ευχάριστα νέα από την υπόθεση του -6.

Πηγή: athleticradio.gr