Facebook Pixel Γκρεμίστηκε φούρνος! Νίκησε ο Ατρόμητος...
| 2015-12-13 20:21:00

Γκρεμίστηκε φούρνος! Νίκησε ο Ατρόμητος...

Γκρεμίστηκε φούρνος! Νίκησε ο Ατρόμητος...

Μετά από 7 αγωνιστικές ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 της Καλλονής με τον Ουσέρο να δίνει τη λυση στις καθυστερήσεις. Πρώτη νίκη και για Δέλλα. Αποβλήθηκαν Ελλακόπουλος και Λε Ταλέκ.

Η έναρξη του πρώτου ημιχρόνου στιγματίστηκε από έναν σοβαρό τραυματισμό. Στο 9' Ναπολεόνι και Γιορέντε συγκρούστηκαν στον αέρα με τον τελευταίο να πέφτει στο έδαφος άσχημα και να μην αντιδρά. Όλο το γήπεδο πάγωσε! Για ένα 5λεπτο ο παίκτης της Καλλονής είχε χάσει τις αισθήσεις του, αφού του είχε γυρίσει η γλώσσα! Τα ιατρικά επιτελεία έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες και κατάφεραν να τον επαναφέρουν και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Το παιχνίδι στη συνέχεια είχε ελάχιστες φάσεις, με τις δύο ομάδες να μένουν στο μηδέν.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε καθόλου. Ο Ατρόμητος είχε μία υποτυπώδη υπεροχή αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ. Η αποβολή του Ελλακόπουλου στο 76' δημιούργησε πρόσφορο έδαφος για τους γηπεδούχους. Όπως φάνηκε η αλλαγή των ισορροπιών τους ευνόησε. Στο 85' ο Ουμπίδες δεν κατάφερε να νικήσει τον Χογκ, στις καθυστερήσεις όμως ο Ουσέρο έλυσε τον γόρδιο δεσμό και εδωσε τη νίκη στην ομάδα του μετά από 7 αγωνιστικές (στη Βέροια). Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι Περιστεριώτες τελείωσαν και εκείνοι το ματς με 10, λόγω της αποβολής του Λε Ταλέκ.


Ατρόμητος (Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Κούρος, Μπιτόλο, Φυτανίδης, Κοντοές, Ούμπιδες, Μπρίτο, Μπαστακός, Ναπολεόνι, Ουσέρο, Λημνιός

Καλλονή (Θεοδωρίδης): Χογκ, Ούκα, Γιορέντε, Τσαμπούρης, Κεϊτά, Αναστασιάδης, Σαμπά, Καλτσάς, Γεωργίου, Μπαργκάν, Μανούσος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags