Στην δεύτερη τους εντός έδρας βαθμολογική απώλεια υποχρεώθηκαν τα Τρίκαλα. Το συγκρότημα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου μπορεί να μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι από τους φιλοξενούμενους, εν τούτοις όμως δεν κατάφερε να γίνει απειλητικό για την εστία του του Ρίζου, κάτι το οποίο έκαναν οι παίκτες του Γιώργου Βαζάκα στο 21΄ όπου και στην πρώτη τους κυριολεκτικά προσπάθεια στο παιχνίδι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ χάρη σε σουτ του Καραγιάνη. Η εξέλιξη αυτή αφύπνισε τους Θεσσαλούς, οι οποίοι ανέβασαν την απόδοση τους και στο 42΄ κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα με σουτ του Δουκάκη.

Στο δεύτερο μέρος και οιυ δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι επιδιώκοντας να φτάσουν σ΄ένα γρήγορο γκολ, κάτι το οποίο τελικά δεν έγινε καθώς αμφότερες υπέπεσαν σε αρκετά λάθη στον χώρο του κέντρου. Από το 57΄ και μετά τα Τρίκαλα ήταν αυτά τα οποία είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν κατάφεραν να την μετουσιώσουν σε κάπιο γκολ, ενδεικτικό της πολύ καλής αμυντικής τακτικής που είχε η ομάδα της Φθιώτιδας.

Όλα αυτά μέχρι το 87΄ όταν και οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κοντέων πάνω στον Στεφάνοβιτς. Ο Κουσκουνάς ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών ο Ρίζος όμως κατάφερε να τον νικήσει, με συνέπεια το υπάρχον αποτέλεσμα να μείνει ως έχει μέχρι την λήξη του αγώνα.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Χιώτης, Λαμπάκης (90' Κωνσταντινίδης), Παπαργυρίου, Ζώνας, Παπαπαναγιώτου, Μουμίν, Ριζογιάννης, Δουκάκης (90' Νιάρος), Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς, Γκμπαλέ (73' Μακρίδης).

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Βαζάκας): Ρίζος, Τσαμούρης, Τόσκας (71' Ενγκουέμ), Σιλιγαρδάκης, Κοντέων, Καραγιάννης, Ζουλιώτης, Πίντο, Λεάντρο, Καραλής (61' Νατσιόπουλος), Τζόκιτς (90' Τσόπελας).