Όπως και πέρυσι στο ίδιο γήπεδο, έτσι και φέτος ο Αρης, γνώρισε την ήττα από την Δόξα, με τους Δραμινούς να βάζουν...στοπ στο φετινό αήττητο της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου. Το μοναδικό τέρμα που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα σημείωσε στο 72' ο Ντο Σάντος.

Ενα γκολ που, που ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα, με τους "κίτρινους" να μην μπορούν να αντιδράσουν παρά την προσπάθεια που έκαναν μέχρι το φινάλε. Παρά την ήττα του ο Αρης, παρέμεινε φυσικά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με τους γηπεδούχους να μειώνουν τη διαφορά στους εννιά βαθμούς. 

Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας σε κανένα σημείο του, με την ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά, στο 7' να απειλεί την εστία του Αρη, με τον Σιδεράκη να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ. Η πρώτη απειλή για τους "κίτρινους" στο παιχνίδι ήταν στο 25' με το σουτ του Μάουρο Πόι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Αναστόπουλου ναι μεν ανέβασαν την απόδοσή τους, όμως και πάλι έβγαζαν με δυσκολία φάσεις, με τους γηπεδούχους κόντρα στη ροή του αγώνα στο 72' να παίρνουν κεφάλι στο σκορ με το γκολ του Βραζιλιάνου Ντο Σάντος.

Το σκορ παρέμεινε μέχρι και το φινάλε με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν έξαλλα τη νίκη τους μαζί με τον κόσμο που έδωσε βροντερό παρών στο γήπεδο.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Γεωργιάδης (82' Ν΄Λουντούλου), Σαμαράς, Ρόβας, Τσουμάνης, Ιντζίδης, Πόι, Καζναφέρης (70' Κόκε), Καπνίδης, Τάτος, Ντούνης (75' Κυβελίδης).

ΔΟΞΑ (Ανδρέας Παντζιαράς): Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Βιτλής, Χαριτωνίδης, Γκαρακλίδης, Ντουτσαρίδης, Στόικος, Λάσπατζης (64΄Μουτεσίδης), Σάντος (85΄Βραμέντζαλης), Κουμπρόγλου (75΄Κυριακίδης), Γαϊδαρτζής