Facebook Pixel Δεν καταλαβαίνει ο Σίλβα - Θα διώξει και τη "σημαία"!
| 2015-12-18 15:00:00

Δεν καταλαβαίνει ο Σίλβα - Θα διώξει και τη "σημαία"!

Δεν καταλαβαίνει ο Σίλβα - Θα διώξει και τη "σημαία"!

Aποχώρηση - βόμβα ενόψει στο Λιμάνι! Μετά τους Ερνάνι και Φινμπόγκασον, ο Πορτογάλος ετοιμάζεται να "στείλει" και εμβληματική μορφή της ομάδας! Πώς θα το πάρουν οι φίλαθλοι;

Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για τους ποδοσφαιριστές που θα δουν την πόρτα της εξόδου από τον Μάρκο Σίλβα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Κάποια από τα ονόματα που έχουν έρθει στο προσκήνιο είναι αυτά του Ερνάνι και του Φινμπόγκασον, δύο παικτών που αποκτήθηκαν με προσδοκίες το καλοκαίρι, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να αποδώσουν αυτά που θα περίμενε τόσο ο Πορτογάλος, όσο και οι φίλοι των Ερυθρόλευκων.

Ο νεαρός τεχνικός θέλει να κρατήσει στο ρόστερ των Πειραιωτών μόνο αυτούς που πιστεύει πως μπορούν να ανταπεξέλθουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας κι έτσι σκέφτεται να προχωρήσει σε γενναία εκκαθάριση.

Όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα "Φως", στους υποψήφιους προς αποχώρηση είναι και ένας παίκτης-έκπληξη. Ο λόγος για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος φαίνεται να μην υπολογίζεται από τον Σίλβα, αφού δεν του έχει δώσει κάποια ευκαιρία μετά τον τραυματισμό του τον περασμένο Μάρτιο.

Ο 29χρονος μέσος έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον από συλλόγους της Ιταλίας και της Ρωσίας που τον θέλουν ως κανονική μεταγραφή, σε αντίθεση με τους Ερυθρόλευκους που συζητούν μονάχα το ενδεχόμενο δανεισμού του μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Θα γίνει πανικός! Τον "κλέβει" ο Ιβάν από Ολυμπιακό;


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags