Facebook Pixel Κόλκας: Δεν εκτέθηκε, δεν πανηγυρίζουμε
| 2015-12-18 19:37:00

Κόλκας: Δεν εκτέθηκε, δεν πανηγυρίζουμε

Κόλκας: Δεν εκτέθηκε, δεν πανηγυρίζουμε

O Ιγκόρ Τούντορ πήρε μία απόφαση που ίσως να παρεξένεψε κάποιους, όταν πήρε την Κ20 σε αγώνα ανδρών με ελάχιστες πινελιές της πρώτης ομάδας. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας

Ο φόβος του να εκτεθεί η ομάδα και να ανοίξει μία κακή κουβέντα μετά από ένα αδιάφορο παιχνίδι υπήρξε, όμως τέλος καλό όλα καλά. Κουβέντα μπορεί να ανοίξει, αλλά πως αυτή θα αγγίξει την υπερβολή για αυτά τα νέα που κάνουν μία μεγάλη προσπάθεια για να πείσουν πως μπορούνε να σταθούν σε υψηλό επίπεδο.

Ο ΠΑΟΚ με την Κ20 του ομάδα έπαιξε στον Βόλο απέναντι στον τοπικό Ολυμπιακό και κατάφερε όχι να μη χάσει, αλλά κατά γενική ομολογία αν έπρεπε μία ομάδα να κερδίσει αυτή φορούσε μπλούζα παραλλαγής.

Οι μικροί, θέλοντας να αρπάξουν την ευκαιρία, έπαιζαν απλά, έπαιζαν για την ομάδα, έπαιζαν όπως θα έπρεπε να παίζουν οι μεγάλοι. Οι οποίοι πολλές φορές τραβάνε τις προσπάθειες από τα μαλλιά πιστεύοντας πως μπορούνε να τα καταφέρουν, όμως συνήθως συμβαίνει το αντίθετο.

Είδαμε κάποια παιδιά που έχουν στοιχεία να παίξουν σε υψηλό επίπεδο, όμως κακά τα ψέματα, μία μέρα δεν είναι αρκετή να κρίνεις. Ευελπιστώ στον ΠΑΟΚ να γνωρίζουν τι έχουν στα χέρια τους και να του συμπεριφερθούν ανάλογα.

Αυτός που σίγουρα μου άρεσε ήταν ο Δημητριάδης, όχι μόνο για το γκολ και την τέλεια εκτέλεση, αλλά για τον τρόπο που χρησιμοποίησε την τεχνική του για το καλό της ομάδας. Είναι σημαντικό να έχεις τεχνική, είναι η αρχή όλων των καλών. Και ο μικρός την διαθέτει και με το παραπάνω.

Από εκεί και πέρα ο Κάκκο, ήταν αυτός που έδειξε πως έχει τα στοιχεία, ποιότητα και ταχύτητα, ενώ για παίκτες που αγωνίζονται πιο πίσω, το παιχνίδι δεν αποτελεί κριτήριο.

Σίγουρα παιδιά όπως ο Τσελεπίδης και ο Πατράλης δεν είναι τυχαία στις εθνικές, ο Δεληγιαννίδης που δεν φάνηκε χθες, τον γνωρίζουμε από την πρώτη ομάδα, όμως δε νομίζω πως με τις εικόνες που έχω γενικά, πως μπορώ να κρίνω για το τι μπορούνε να πετύχουν.

Το γεγονός είναι πως η Κ20 του ΠΑΟΚ έπαιξε με μία αντρική ομάδα Football League και έπρεπε να κερδίσει. Η ισοπαλία αδικεί την ομάδα. Και κάπου εδώ, μπορεί να καταλάβει κάποιος, την απόσταση που έχουν από τον ΠΑΟΚ ομάδες που είναι δύο κατηγορίες κάτω και οι οπαδοί τους χλευάζουν τον Δικέφαλο.

Για τους παίκτες πρώτης ομάδας που αγωνίστηκαν, ο Μελίσσας έδειξε πολύ σταθερός αν και δεν χρειάστηκε να κάνει τη μεγάλη απόκρουση, ο Αντώνης έχει στοιχεία και η εικόνα του ενίσχυσε την άποψή μου να πάει δανεικός σε ομάδα Σούπερ Λίγκας για να παίξει και ο Κοροβέσης ήταν το κλασικό εργαλείο που στο μυαλό του έχει να κάνει πάντα το σωστό.

Από τους μεγάλους αυτός που έδειξε πως δεν ήταν σε καλή μέρα για ένα ημίχρονο ήταν ο Σκόνδρας, όμως στο δεύτερο ήταν σοβαρός και κράτησε σωστά τον χώρο του.

Metrosport.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags