Facebook Pixel ΤΡΕΛΟ! Παίκτης του Ολυμπιακού κοστίζει 20 εκατομμύρια ευρώ
| 2015-12-19 01:04:00

ΤΡΕΛΟ! Παίκτης του Ολυμπιακού κοστίζει 20 εκατομμύρια ευρώ

ΤΡΕΛΟ! Παίκτης του Ολυμπιακού κοστίζει 20 εκατομμύρια ευρώ

Και να φανταστείτε ότι ο Μάρκο Σίλβα ούτε να τον βλέπει δεν θέλει στο Ρέντη...

Η Τσίβας Γουαδαλαχάρα φαίνεται πως ενδιαφέρεται για την απόκτησή του του Άλαν Πουλίδο, όμως ο πρόεδρός της δήλωσε ότι ο επιθετικός του Ολυμπιακού κοστίζει... 22 εκ. δολάρια, δηλαδή κάτι παραπάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ! 

«Υπάρχει ένα θέμα στο συμβόλαιο που έχει με τον Ολυμπιακό, είναι περίπλοκη η κατάσταση ανάμεσα στο Λεβαδειακό και τον Ολυμπιακό κι εμπλέκονται χρήματα. Αυτό εμπλέκει μία μεταγραφή κόστους 22.000.000 δολαρίων. Είναι κάτι εντελώς ηλίθιο για το μεξικάνικο ποδόσφαιρο.

Είναι προφανές ότι από τον περασμένο Ιούνιο υπήρχε προσωπική συμφωνία με τον Ινχενιέρο Αλεχάνδρο Ροντρίγκες (πρόεδρο της Τίγκρες), επανενεργοποιήθηκε σ' αυτό το πρωτάθλημα, υπεγράφησαν τα κείμενα με περισσότερες λεπτομέρειες και είχα προσωπική σχέση με τον Άλαν από τον περασμένο Ιούνιο. Είναι ξεκάθαρο ότι ήθελε να έρθει.

Οι θέσεις των ελληνικών ομάδων είναι σεβαστές αλλά μου φαίνονται υπερβολικές. Το μόνο που κάνουν είναι να επηρεάζουν την καριέρα του Άλαν, ήθελε να έρθει, ήταν απογοητευμένος αλλά δεν θέλει να έχει περισσότερα νομικά προβλήματα», υποστήριξε ο Ιγκέρα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags