Facebook Pixel Με 2x2 το 15x15...
| 2015-12-19 22:27:00

Με 2x2 το 15x15...

Με 2x2 το 15x15...

O Φορτούνης σκόραρε δις από τη βούλα (το δεύτερο πέναλτι έντονα αμφισβητούμενο...) και ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα την ελλιπέστατη Καλλονή με 0-2, κάνοντας το απόλυτο στη Superleague και... καλά Χριστούγεννα

Η ελλιπής Καλλονή είχε ούτως ή άλλως δύσκολο έργο στον Ταρλά και τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα, όταν ο Φορτούνης στο 9` ευστόχησε σε πέναλτι (καθαρό χέρι του Κρολ) για το 0-1. Όλη η ιστορία στη συνέχεια παίχτηκε σε δυο λεπτά. Στο 32` ο Ρομπέρτο αποσοβεί το 1-1 στο σουτ του Γεωργίου και στο επόμενο λεπτό ο Μάνταλος είδε πέναλτι σε πτώση του Φορτούνη, αποβάλλοντας και τον Δαύκο. Ο μέσος του Ολυμπιακού έγραψε πάλι από τη βούλα το 0-2 και... γεια σας! Μυθικό το 15x15 του Ολυμπιακού (έστω κι αν πήρε το ντέρμπι στα χαρτιά) με τους ερυθρόλευκους να μην πιάνουν σούπερ απόδοση, αλλά έχασαν και πολλές ευκαιρίες. Δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα της Λέσβου που έχει δύσκολο γύρο μπροστά της.

"Καθάρισε" από την άσπρη βούλα

Μόλις στο 2` ο Ντουρμάζ είχε μια καλή εκτέλεση φάουλ, αλλά ο Δαύκος ήταν σε ετοιμότητα, κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει λίγο μετά. Ο Φορτούνης σέντραρε από δεξιά, ο Κρολ βρήκε την μπάλα με το χέρι απλωμένο και ο Μάνταλος έδειξε βούλα, με τον μέσο του Ολυμπιακού να ευστοχεί για το 0-1! Το ματς θα μπορούσε να λήξει πολύ γρήγορα, όμως στο 13` ο Ντουρμάζ αμαρκάριστος από τη μικρή περιοχή σημάδεψε δοκάρι!

Ο Σουηδός πήγε δεξιά και ο Φορτούνης αριστερά στη συνέχεια, με τους ερυθρόλευκους να κυνηγάνε το 2-0. Το παιχνίδι είχε ρυθμό αλλά έλλειψαν οι φάσεις, με την Καλλονή να μην μπορεί να κρατήσει μπάλα, κάνοντας πολλά λάθη και τους ερυθρόλευκους να προσπαθούν κυρίως από πλάγια να απειλήσουν. Στο 32` ο Ρομπέρτο πάντως σταμάτησε εντυπωσιακά τον Γεωργίου και αντί να γίνει το 1-1, έγινε το 0-2. Ο Μάνταλος στο 33` είδε πέναλτι στο πέσιμο του Φορτούνη προ του Δαύκου, ο γκολκίπερ της Καλλονής αποβλήθηκε (προφανή θέση για γκολ) με τον νεαρό Μαλλή να παίρνει τη θέση του. Ο μέσος του Ολυμπιακού δεν αστόχησε από τη βούλα κι έγραψε το 0-2!

Μπορούσε κι άλλα

Mονόλογος ήταν το δεύτερο μέρος, με τον Τσόρι στο 53` να χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 0-3 και τους ερυθρόλευκους να ελέγχουν απόλυτα τον ρυθμό απέναντι στην Καλλονή των 10 παικτών. Ο Μαλλής στο 61` και στο 64` κράτησε το 0-2, σταματώντας δις τον Ιντέγιε, με τους γηπεδούχους να έχουν παραδώσει πνεύμα. Ο Σίλβα στο 74` έδωσε χρόνο και στον Τσιμίκα, που ντεμπουτάρισε στο πρωτάθλημα, ενώ μετά μπήκαν και οι Φουστέρ, Κολοβός. Ο Ούκα στο 81` είχε την ευκαιρία να μειώσει, αλλά το φάουλ του σταμάτησε στο δεξί δοκάρι!  Αυτή ήταν και η τελευταία αξιομνημόνευτη φάση, με το ματς να λήγει 2-0 για τον Ολυμπιακό. 

Οι συνθέσεις
ΑΕΛ Καλλονής
: Δαύκος, Κρολ, Αναστασιάδης, Ούκα, Σπυρόπουλος, Κάλτσας, Ξυδάς (80' Γουερέ), Ελλακόπουλος (73' Γιούκαρης), Γεωργίου, Σάμπα (37' Μαλλής), Μάρκοβιτς.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί (75' Τσιμίκας), Ντα Κόστα, Μποτία, Σαλίνο, Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς (80' Φουστέρ), Ντομίνγκεζ (82΄Κολοβός), Φορτούνης, Ντουρμάζ, Ιντέγε

Γκολ: - / 9' (πεν.) & 38' (πεν.) Φορτούνης

Κάρτες: 33' Δαύκος (κόκκινη), 60' Κρολ / 30' Μιλιβόγεβιτς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags