Facebook Pixel Καλά τα λέει ο Μίχελ, αλλά δεν λέει τι θα κάνει στον ΠΑΟΚ...
| 2015-12-23 17:39:00

Καλά τα λέει ο Μίχελ, αλλά δεν λέει τι θα κάνει στον ΠΑΟΚ...

Καλά τα λέει ο Μίχελ, αλλά δεν λέει τι θα κάνει στον ΠΑΟΚ...

Ο Ιβάν Σαββίδης στην προσπάθεια του να ενισχύσει τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Λούμπος Μίχελ. Ο πρώην διαιτητής και για χρόνια διοικητικός παράγοντας της Σαχτάρ παραχώρησε μία μίνι συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του ουκρανικού συλλόγου.

Σε αυτή τη συνέντευξη ξεχωρίζει τις στιγμές που έζησε στη Σαχτάρ, μιλάει για το έργο του και στέλνει μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ έχουν οι αναφορές του Μίχελ στον στόχο που έχει για τον «Δικέφαλο» με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του από τη νέα χρονιά.

«Αφού ολοκλήρωσα την καριέρα μου ως διαιτητής αυτή ήταν η πρώτη ευκαιρία μου να εργαστώ σε διοικητικό πόστο στο ποδόσφαιρο. Μίλησα με τον πρόεδρο της Σαχτάρ, άνοιξε σε εμένα την πόρτα για μία νέα ζωή, ένα νέο επάγγελμα. Τον ευχαρίστησα για αυτό. Η Σαχτάρ θα βρίσκεται πάντα στην καρδιά μου. Έκανα πολλούς φίλους που ήρθαν πολύ κοντά μου. Θα έχω φυσικά τις καλύτερες αναμνήσεις. Η Σαχτάρ πλέον είναι ένα κορυφαίο κλαμπ. Τώρα αναλαμβάνω μία νέα δουλειά και ο στόχος μου στον ΠΑΟΚ είναι να χτίσω έναν σύλλογο, στον οποίο το σύστημα διοίκησης και οι υποδομές θα λειτουργούν εξίσου καλά. Η Σαχτάρ είναι ένα ζωντανό παράδειγμα για το πώς μπορείς να μετατρέψεις έναν επαγγελματικό σύλλογο σε ένα κορυφαίο ευρωπαϊκό κλαμπ», ανέφερε ο Σλοβάκος, ο οποίος αποτελεί μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μοιάζει αρκετά πιθανό πλέον και από τα λεγόμενα του ίδιου του Μίχελ ότι ο ρόλος του στη διοίκηση του ΠΑΟΚ δε θα αφορά μόνο «το κομμάτι των Διεθνών Σχέσεων της εταιρίας», όπως ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, αλλά αναμένεται να έχει διευρυμένες αρμοδιότητες που δεν αποκλείεται να αφορούν και το αγωνιστικό τμήμα.

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags