Facebook Pixel "Ολυμπιακός εξωπραγματικός, μ` αρέσει ο... Πλατανιάς"!
| 2015-12-27 23:00:00

"Ολυμπιακός εξωπραγματικός, μ` αρέσει ο... Πλατανιάς"!

"Ολυμπιακός εξωπραγματικός, μ` αρέσει ο... Πλατανιάς"!

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στην ανασκοπηση που έκανε για τον πρώτο γύρο στη NOVA πέταξε τη... μπηχτή του για τους ερυθρόλευκους, ενώ δήλωσε πως θεωρεί ενδιαφέρον το ποδόσφαιρο που παίζουν οι Χανιώτες!

Αναλυτικά:

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο είπε:

Ξεκινήσαμε πολύ νωρίς τη σεζόν λόγω των προκριματικών για την Ευρώπη. Κλείσαμε ήδη έξι μήνες μέσα στο γήπεδο. Ηταν λογικό μέσα σε αυτό το διάστημα να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Παίξαμε στην αρχή καλά, με καλές εμφανίσεις και καλό ποδόσφαιρο. Κάποια παιχνίδια θα έπρεπε να τα είχαμε κερδίσει όμως δεν το κάναμε αυτό. Μετά ακολούθησε μία περίοδος με άσχημα αποτελέσματα, χάσαμε τη νοοτροπία μας. Ανακάμψαμε όμως, πήραμε νίκες τελευταία και παίζουμε καλά κόντρα σε συμπαγείς ομάδες

Για τον απολογισμό μετά τους πρώτους έξι μήνες:

Για να κάνουμε μια ανάλυση γι΄αυτούς τους έξι μήνες που προηγήθηκαν θα χρειαζόμασταν 20 λεπτά. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως δεν είναι εύκολο να αγωνίζεσαι και στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη, είναι πολλά τα παιχνίδια, το κάναμε. Τώρα στο β΄εξάμηνο θεωρώ πως τα πράγματα θα είναι λίγο καλύτερα διότι δεν θα έχουμε τις υποχρεώσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναφορικά με την Ευρώπη και στα έξι παιχνίδια θεωρώ πως πήγαμε καλά, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, πήραμε εφτά βαθμούς που για κάποιους μπορεί να είναι αρκετοί για άλλους όχι. Αυτό που πρέπει να πούμε ξανά είναι πως ήμασταν άτυχοι στην κλήρωση, μας έφερε απέναντι σε πολύ καλές ομάδες με μεγαλύτερη ποιότητα.

Για το ποια ομάδα θεωρεί ότι είναι η καλύτερη στο πρωτάθλημα:

Η καλύτερη ομάδα στο ποδόσφαιρο είναι αυτή που συγκεντρώνει τους περισσότερους βαθμούς και αυτό μέχρι στιγμής το έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός. Βλέπουμε μια ομάδα που έχει πάρει το 100% των διαθέσιμων πόντων, το οποίο μοιάζει εξωπραγματικό. Στην πραγματικότητα υπάρχει ο Ολυμπιακός και οι υπόλοιπες είναι σαν να παίζουν σε ένα δικό τους πρωτάθλημα.

Αν μιλάμε για την ομάδα που μ' αρέσει περισσότερο θα σας έλεγα το ποδόσφαιρο που παίζει ο Πλατανιάς, έχουν μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση, ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά παιχνίδια στην αρχή. Το ελληνικό ποδόσφαιρο κατά την γνώμη μου είναι δύσκολο, δύσκολα μπορείς να παίξεις επιθετικά. Όλες οι ομάδες έχουν έμπειρους ποδοσφαιριστές και αρκετές αγωνίζονται αρκετά αμυντικά και αυτό που θέλω να πω είναι πως η διαφορά των μικρών μάδων από τις μεγάλες είναι μικρή, πολύ μικρότερη θα έλεγα από τις άλλες ομάδες.

Ποιους παίκτες ξεχώρισε στον πρώτο γύρο:

Θεωρώ πως θα πρέπει να επιλέξουμε κάποιον του Ολυμπιακού που είναι στην πρώτη θέση. Είναι δύσκολο να κρίνω παίκτες από άλλες ομάδες. Οπότε είναι δύσκολο να πω κάποιο όνομα. Δεν θέλω να μιλήσω δημόσια και να χαρακτηρίσω

Ποιο γκολ και ποια στιγμή του ΠΑΟΚ κρατάει από τον πρώτο γύρο:

Σίγουρα το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου με τον Παναθηναϊκό. Και ένα από αυτά τα γκολ

Τι θα άλλαζε στον ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο:

Η προπονητική είναι κάτι το ξεχωριστό. Μπορεί να δουλεύεις κάθε μέρα και να είναι όλα διαφορετικά. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να βρίσκω τις κατάλληλες λύσεις για καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να βελτιώνω καθημερινά τους παίκτες μου γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να γίνουμε καλύτερη ομάδα 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags