Facebook Pixel Δέλλας: "Πάρα πολύ καλή η ΑΕΚ, παίζει καλό ποδόσφαιρο"!
| 2015-12-28 00:50:00

Δέλλας: "Πάρα πολύ καλή η ΑΕΚ, παίζει καλό ποδόσφαιρο"!

Δέλλας: "Πάρα πολύ καλή η ΑΕΚ, παίζει καλό ποδόσφαιρο"!

Στην πορεία του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας μιλώντας στην κάμερα της NOVA, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν η ομάδα που ξεχώρισε βάσει αποτελεσμάτων ενώ υπογράμμισε ότι και η ΑΕΚ παίζει ωραίο ποδόσφαιρο

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα θετικά ή τα αρνητικά μέχρι σήμερα στον Ατρόμητο:

«Τα αρνητικά είναι σίγουρα η βαθμολογία. Όταν ήρθα εγώ ήμασταν πολύ κάτω, και στη ψυχολογία, τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά. Από εκεί και πέρα όμως αυτό που θα κρατήσω είναι η θέληση των παικτών να αλλάξουν την κατάσταση. Είναι θετικό πως η ομάδα λειτουργεί άψογα σε όλα τα επίπεδα, τουλάχιστον σε αυτό το κομμάτι δεν υπάρχει παράπονο. Θέλουμε μέσα από τη δουλειά να βελτιώσουμε τα πράγματα για ένα καλύτερο μέλλον».

Για το ποια θεωρεί την καλύτερη ομάδα του πρώτου γύρου και γιατί:

«Βάσει αποτελεσμάτων ο Ολυμπιακός έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, έχει πάρει σχεδόν όλα τα παιχνίδια κι εκτός Ελλάδας πήγε αρκετά καλά. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που είναι πάρα πολύ καλή και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ κι ο Παναθηναϊκός προσπαθούν να βρουν πατήματα με τα προβλήματα που έχουν, με ευχάριστη έκπληξη τον Πανιώνιο που είναι μία καλή ομάδα».

Για τον MVP του πρώτου γύρου:

«Κάθε ομάδα έχει παίκτες που κάνουν διαφορά. Δεν νομίζω όμως πως έχει κάνει κάποιος μεγάλη διαφορά. Ίσως ο Φορτούνης έχει δείξει καλά στοιχεία που μπορούν να τον βοηθήσουν για το μέλλον».

Για τα γκολ που ξεχωρίζει στον Ατρόμητο:

«Δεν μου έχει μείνει κάποιο συγκεκριμένο. Σαν ομορφιά θα έλεγα αυτό κόντρα στη Λαμία, του Ναπολεόνι. Δεν είναι πολλά τα γκολ που έχουμε βάλει, το θέμα είναι αυτά τα λίγα να μας δίνουν βαθμούς».

Για τις πιο δυνατές στιγμές:

«Θα έλεγα τις στιγμές που περάσαμε στον Παναιτωλικό, σε εκείνο το παιχνίδι ήταν αρκετές οι στιγμές που απορούσαμε με τι συνέβαινε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έχει πολλές συγκινήσεις και στιγμές, είτε θετικές, είτε αρνητικές».

Για το εάν θα άλλαζε κάτι στην ομάδα:

«Όπως έχω πει χρειαζόμαστε πολλή δουλειά σε πολλά θέματα και νομίζω πως δεν θέλω να αλλάξω κάτι. Κρατάω τη διάθεση για να αλλάξει η κατάσταση, πάνω σε αυτό πρέπει να δουλέψουμε για να αλλάξουμε την εικόνα που είχαμε και να έρθουμε λίγο πιο κοντά σε αυτό που θέλω εγώ». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags