Με τους Ροντρίγκεζ (έχει ειδική άδεια) και Κωνσταντινίδη (εγχειρίστηκε πριν από μερικές ημέρες) να είναι οι μοναδικοί παίκτες που απουσίαζαν από τη σημερινή προπόνηση, ο Ιγκόρ Τούντορ και οι συνεργάτες του δούλεψαν με τους ποδοσφαιριστές σε υψηλή και πάλι ένταση στον τομέα της φυσικής κατάστασης.
Αργότερα ο προπονητής του ΠΑΟΚ ζήτησε από τους παίκτες του συγκεκριμένα πράγματα σε άμυνα και επίθεση σε ασκήσεις τακτικής που δούλεψε η ομάδα.
Η ευχάριστη ένδειξη επιστροφής των τραυματιών του ΠΑΟΚ επιβεβαιώθηκε και επίσημα σήμερα, καθώς οι μέχρι πρότινος τραυματίες Χαρίσης, Κίτσιου, Ζάιρο, Βίτορ και Σαββίδης προπονήθηκαν κανονικά.
Πλέον οι μόνοι τραυματίες που ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα είναι οι Γλύκος και Κόστα, μαζί με τον Ροντρίγκεζ που θα επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας από το νέο έτος, ασκούμενος ατομικά αυτή τη στιγμή και τον Κωνσταντινίδη, ο οποίος θα πρέπει σταδιακά να ξεκινήσει την αποθεραπεία του μετά την εγχείριση στο γόνατο.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο