Facebook Pixel Χοντρό παρασκήνιο με δανεισμό ερυθρόλευκου άσου!
| 2015-12-31 22:00:00

Χοντρό παρασκήνιο με δανεισμό ερυθρόλευκου άσου!

Χοντρό παρασκήνιο με δανεισμό ερυθρόλευκου άσου!

Για ποιον ποδοσφαιριστή, που είχε γίνει… χαμός το καλοκαίρι, καίγεται Σουπερλιγκάτη ομάδα και τι ζητάει αυτός από τον Ολυμπιακό; Η απάντηση στο θέμα του SportDog.
 

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει το πλάνο του Μάρκο Σίλβα για μικρότερο ρόστερ, καθώς παρότι βρισκόμαστε σε εορταστική περίοδο, οι αποχωρήσεις από το Λιμάνι δεν σταματούν. Ο Πορτογάλος έχει ζητήσει να δουλέψει με λιγότερους ποδοσφαιριστές για το υπόλοιπο της σεζόν και η επιθυμία του θα γίνει άμεσα πραγματικότητα.

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, οι περισσότεροι από τους παίκτες θα φύγουν με τη μορφή δανεισμού και ήδη τα τηλέφωνα των ομάδων και των μάνατζερ, εντός και εκτός Ελλάδας… έχουν πάρει φωτιά. Μάλιστα, μαθαίνουμε πως μεγάλη ζήτηση υπάρχει για την Φάνη Τζανδάρη, ο οποίος μέχρι τώρα μας έχει απασχολήσει μόνο παρασκηνιακά και κυρίως για τον ντόρο που έγινε με αφορμή τη μετακίνησή του από τον ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός χαφ δεν έχει πάρει μέχρι στιγμή χρόνο από τον Σίλβα και όπως φαίνεται ούτε θα πάρει στην συνέχεια της σεζόν, καθώς ήδη γίνονται συζητήσεις με τις ομάδες που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Αυτός που είναι λοιπόν πιο «ζεστός» από όλους είναι ο Πανιώνιος, καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης εκτιμά πολύ το ταλέντο του νεαρού μέσου και πιστεύει πως μπορεί να τον βοηθήσει για το υπόλοιπο της χρονιάς. Ωστόσο, η συμφωνία… κολλάει στην επιθυμία του Τζανδάρη, ο οποίος δεν θέλει να πάει σε άλλη ομάδα της Σούπερ Λιγκ, αλλά στο εξωτερικό.

Αν πάντως περάσουν οι μέρες και ο μάνατζερ του δεν βρει κάτι καλό εκτός Ελλάδας, τότε μάλλον θα ετοιμάσει βαλίτσες για την Πλατεία…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απόφαση ΣΟΚ για το ελληνικό μπάσκετ και όχι μόνο…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags