Facebook Pixel Σκέφτεται τον ρόμβο!
| 2016-01-03 00:36:00

Σκέφτεται τον ρόμβο!

Σκέφτεται τον ρόμβο!

Τα αγωνιστικά δεδομένα αυτής της περιόδου για τον ΠΑΟΚ, αναγκάζουν τον Ιγκόρ Τούντορ να αλλάξει τον σχηματισμό της ομάδας του και για πρώτη φορά φέτος, να παίξει με 4-4-2 σε σχηματισμό ρόμβου.

Επί της ουσίας το γεγονός ότι δεν έχει τρίτο στόπερ που να εμπιστεύεται (δεν είναι απόλυτα έτοιμος ο Βίτορ) όπως και το ότι του λείπουν παίκτες που μπορούν να ανταπεξέλθουν ως φουλ μπακ (δεν είναι έτοιμος ο Κίτσιου και λείπει ο Ροντρίγκεζ) διαφοροποιούν το πλάνο του και αύριο στη Ξάνθη θα προτιμήσει να παίξει με καθαρόαιμα πλάγια μπακ, όπως είναι οι Σκόνδρας και Λέοβατς και στόπερ τους Τζαβέλλα-Μαλεζά.

Από εκεί και πέρα και στις τελευταίες δοκιμές, φάνηκε ότι στο κέντρο ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τον Τζιόλη, δύο εκ των Τσίμιροτ-Γκολάσα-Σάμπο, τον Πέλκα στην κορυφή του ρόμβου και τους Μακ-Μπερμπάτοφ στην επίθεση.

Όλα αυτά σημαίνουν ότι αύριο ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει φουλ μπακ, δεν θα έχει τρία στόπερ, θα έχει δεκάρι και όλα αυτά διαφοροποιούν –σε ένα ποσοστό- τον αγωνιστικό προσανατολισμό και την αγωνιστική συνήθεια που απέκτησε τον τελευταίο μήνα, όταν και έπαιζε ένα πιο σφικτό 3-5-2.

Πηγή: paok24.com
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags