Facebook Pixel Σάββας: "Παίξαμε φανταστικό ποδόσφαιρο, η διαιτησία ήταν άψογη"
| 2016-01-04 01:05:00

Σάββας: "Παίξαμε φανταστικό ποδόσφαιρο, η διαιτησία ήταν άψογη"

Σάββας: "Παίξαμε φανταστικό ποδόσφαιρο, η διαιτησία ήταν άψογη"

Απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση, αλλά και για τη νίκη (3-1) του Ολυμπιακού δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο Α’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ επισήμανε επίσης πως οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο δεύτερο μέρος και πήραν πανάξια μία ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα

Αναλυτικά:

«Θέλω να αφιερώσω τη σημερινή νίκη της ομάδας στα εκατομμύρια φιλάθλων και στον πρόεδρό μας. Σήμερα πήραμε τη νίκη, παίξαμε φανταστικό ποδόσφαιρο, η διαιτησία ήταν άψογη, ας δείξουν ό,τι θέλουν, ούτε ένα σφύριγμα δεν ήταν λάθος. ήταν μία πανάξια νίκη. Στο πρώτο μέρος τρέξαμε πολύ τον Πανιώνιο, δεν πέρασαν τη σέντρα, κουράστηκαν πολύ. Ο Ολυμπιακός για την εποχή αυτή, λόγω των εορτών, ήταν καταπληκτικοί, στο δεύτερο μέρος δίδαξε ποδόσφαιρο.

Με την πάροδο του χρόνου, ισοφαρίσαμε το ρεκόρ του Σόλιντ, αυτό είναι καλύτερο γιατί είναι από την αρχή. Θέλω να είμαστε έτσι συνέχεια, σε όλο το προσεχές τρίμηνο, να είμαστε σοβαροί και πιστεύω ότι θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερα πράγματα. Το κλίμα είναι καταπληκτικό, οι παίκτες φανταστικοί και οι φίλαθλοι να είναι κοντά για να μεγαλουργήσει η ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags