Facebook Pixel Αποκαλύψεις Δώνη για τον τρόπο που έφυγε από τον ΠΑΟΚ
| 2016-01-04 20:18:00

Αποκαλύψεις Δώνη για τον τρόπο που έφυγε από τον ΠΑΟΚ

Αποκαλύψεις Δώνη για τον τρόπο που έφυγε από τον ΠΑΟΚ

Διαβάστε τι είπε για τα χρήματα που γύρισε πίσω (!), αλλά και τον τρόπο που λειτουργεί η ομάδα με τον Ιβάν Σαββίδη.

Στο πάνελ της τηλεοπτικής εκπομπής «Αθλητική Κυριακή» φιλοξενήθηκε χτες το βράδυ ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δώνης.

Ο Δώνης μίλησε για την ιδιαίτερη υπόθεση του διαζυγίου του με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για το βασικό πρόβλημα που έχει ο «Δικέφαλος» αναφορικά με τη… γραφειοκρατία που παρουσιάζει ο τρόπος διοίκησης του, κάνοντας λόγο για έλλειψη και τότε και τώρα ξεκάθαρων ρόλων και αργοπορία στη λήψη αποφάσεων λόγω της αναμονής για έγκριση από τον Ιβάν Σαββίδη.

Για τον τρόπο που χώρισαν οι δρόμοι του με τον ΠΑΟΚ: Δεν τσακωθήκαμε με τον ΠΑΟΚ. Απλώς υπήρχε ένα συμβόλαιο, το οποίο αθετήθηκε. Αλλά στο ποδόσφαιρο και ειδικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο συμβαίνουν πολλά πράγματα και ειδικά αν είσαι Έλληνας. Γιατί ξέρετε ότι οι νόμοι για τους ξένους είναι διαφορετικοί. Όταν είσαι Έλληνας θα πρέπει να βρεις το δίκιο σου στα ελληνικά δικαστήρια. Σκεφτείτε ότι οι δύο συνεργάτες μου ακόμα επειδή δεν είναι προπονητές, δεν είναι υπό τη σκέπη της αθλητικής δικαιοσύνης, ακόμα είναι στα πολιτικά δικαστήρια, δεν έχει τελεσιδικήσει η δικιά τους απόφαση, ενώ οι άλλοι τρεις έχουμε τελειώσει. Πολλές φορές γίνονται διάφορα πράγματα που δεν είναι στην πραγματικότητα. Εμείς βρήκαμε δουλειά στο ΑΠΟΕΛ, γυρίσαμε τα χρήματα μας από το ΑΠΟΕΛ στον ΠΑΟΚ. Η ζωή είναι μικρή, δεν υπάρχουν κακίες, δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα.

Για το πρόβλημα του ΠΑΟΚ στον τρόπο διοίκησης του: Καλύτερα να σταθούμε στο καθαρά ποδοσφαιρικό. Δεν πρέπει να μπερδεύουμε τους ρόλους στο ποδόσφαιρο. Είναι άλλο ο διευθυντής ποδοσφαίρου, άλλο ο προπονητής και άλλο ο τεχνικός διευθυντής. Αυτοί που αποφασίζουν για τις μεταγραφές είναι ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής. Απλώς στον ΠΑΟΚ επειδή το έζησα, επειδή είναι μία ομάδα που ξοδεύει χρήματα που είναι μεγάλη ομάδα και είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ να προοδεύσει και  να μην πετιούνται χρήματα, είναι πολύ σημαντικό να ξεκαθαρίσουνε οι ρόλοι και να μπορούν να παίρνονται αποφάσεις σε συγκεκριμένες στιγμές. Υπήρχε πρόβλημα και υπάρχει στο ότι δεν είναι ξεκάθαροι οι ρόλοι και δεν μπορούν να παρθούν αποφάσεις. Γιατί για να λειτουργήσει ένα πλάνο θα πρέπει σε συγκεκριμένες στιγμές να γίνουν κάποια πράγματα. Αν το πλάνο δε λειτουργήσει και δεν είναι ξεκάθαροι οι ρόλοι και να υπάρχουν αποφάσεις από συγκεκριμένα πρόσωπα, αν περιμένεις την έγκριση πότε θα έρθει δεν μπορεί να προχωρήσει το πλάνο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags