Facebook Pixel Όχι ρε! Δείτε τι 11αδα είχε κατεβάσει στην Ξάνθη ο Τούντορ
| 2016-01-04 23:25:00

Όχι ρε! Δείτε τι 11αδα είχε κατεβάσει στην Ξάνθη ο Τούντορ

Όχι ρε! Δείτε τι 11αδα είχε κατεβάσει στην Ξάνθη ο Τούντορ

Οι εκπλήξεις του Κροάτη και το λάθος...

Η εντύπωση ότι θα ξεκινούσε ο ΠΑΟΚ χωρίς τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στην 11αδα, δημιουργήθηκε το απόγευμα της Κυριακής αναφορικά με το ΠΑΟΚ κόντρα στην Ξάνθη. Όχι ότι έχει σημασία, με δεδομένο ότι το παιχνίδι αναβλήθηκε, αλλά για την ιστορία και την αποκατάσταση της αλήθειας, επισημαίνουμε κάποια πράγματα.

Ο Τούντορ θα χρησιμοποιούσε τον Βούλγαρο (τον οποίο δοκίμαζε μόνιμα στη συγκεκριμένη θέση στις τελευταίες προπονήσεις) πίσω από τους Αθανασιάδη και Μακ που θα αγωνίζονταν στην κορυφή της επίθεσης στο 4-4-2 που ετοίμαζε ο προπονητής του Δικεφάλου για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ουσιαστικά ο Μπερμπάτοφ θα αγωνιζόταν στην κορυφή του ρόμβου με τους Γκολάσα, Σάμπο και Τσίμιροτ να συμπληρώνουν την 4αδα της μεσαίας γραμμής.

Είχε αποφασίσει να αφήσει στον πάγκο του Τζιόλη και Κάτσε, με την προοπτική να τους χρησιμοποιήσει στην εξέλιξη του αγώνα. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα χρησιμοποιούσε τον Σκόνδρα (ο Κίτσιου θα έμενε στον πάγκο), δίδυμο στο κέντρο της άμυνας τους Τζαβέλλα – Μαλεζά και τέλος στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Λέοβατς με τον Ολσεν κάτω από τα δοκάρια.

Πηγή: inpaok.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags