Facebook Pixel "Ενδιαφέρθηκε ο ΠΑΟΚ για Κράμαριτς, αλλά..."
| 2016-01-05 19:45:00

"Ενδιαφέρθηκε ο ΠΑΟΚ για Κράμαριτς, αλλά..."

"Ενδιαφέρθηκε ο ΠΑΟΚ για Κράμαριτς, αλλά..."

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 φιλοξενήθηκε ο Μπόσκο Μπάλαμπαν και μίλησε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Αντρέι Κράμαριτς, τον Τούντορ, τον Λέοβατς αλλά και το αν θα πάρει άλλον Κροάτη παίκτη τον Γενάρη ο Δικέφαλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπάλαμπαν:

Για τον Αντρέι Κράμαριτς που έχει ακουστεί για τον ΠΑΟΚ: «Ήμουν πριν λίγες μέρες στην Αγγλία με τον Αντρέι, είναι μια χαρά και φυσικά μιλάμε καθημερινά. Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Κράμαριτς αλλά και άλλες ομάδες από την Ιταλία όπως η Τορίνο και η Σαμπντόρια. Ο ίδιος μου είπε ότι δεν θέλει να φύγει αυτή την μεταγραφική περίοδο από την Αγγλία. Θέλει να μιλήσει με τον προπονητή του και να παλέψει στη Λέστερ.»

Για το αν θεωρεί καλή προοπτική για τον παίκτη να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Ο Αντρέι ξέρει τα πάντα για τον ΠΑΟΚ, έχουμε μιλήσει για την ομάδα αλλά δεν έχει σκεφτεί να φύγει οριστικά από την Αγγλία. Ολα ήταν σε επίπεδο σκέψεων.»

Για το αν έχει μιλήσει ο Κράμαριτς με τον Τούντορ: «Δεν έχω μιλήσει ούτε εγώ ούτε ο παίκτης με τον Τούντορ. Δεν χρειάστηκε να μιλήσω με τον Τούντορ, τον ξέρω τον παίκτη, εγώ μιλούσα με τον Άρνεσεν.»

Για τον Λέοβατς και την παρουσία του στον ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής: «Κάθε παίκτης χρειάζεται χρόνο να προσαρμοστεί, εξάλλου είχε τραυματισμούς και μετά από κάθε τραυματισμό χρειάζεται χρόνος για να αναρρώσει. Ο Μαρίν χρειάζεται χρόνο για να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο γιατί είναι ένας έξοχος παίκτης. Υπάρχουν διαφορές στη θέση που έπαιζε στη Ριέκα σε σχέση με αυτήν που παίζει στον ΠΑΟΚ και αυτό είναι κάτι που παίζει ρόλο. Μπορεί να την παίξει την πλευρά αλλά χρειάζεται χρόνο.»

Για την υπομονή που δεν υπάρχει στην Ελλάδα: «Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Μετά από ένα αγώνα κάποιος μπορεί να είναι βασιλιάς αλλά και την επομένη μπορεί να απολυθεί. Δεν ξέρω τι γράφει το συμβόλαιο του Τούντορ γιατί δεν είμαι δικηγόρος. Έχω παίξει στην Ελλάδα και ξέρω πως λειτουργούν τα πράγματα.»

Για το αν πιστεύει στον Τούντορ ως προπονητή: «Φυσικά και πιστεύω σε αυτόν, αλλά τα αποτελέσματα θα δείξουν πόσο καλός είναι. Είναι ένας καταπληκτικός προπονητής αλλά τα αποτελέσματα θα δείξουν το μέλλον του.»

Για το αν πρότεινε κάποιον άλλο παίκτη στον ΠΑΟΚ: «Δεν έχω προτείνει κάποιον επιθετικό στον ΠΑΟΚ γιατί έχουν παίκτες στην επιθετική γραμμή. Ο ΠΑΟΚ ψάχνει δεκάρι, όπως κάνουν όλες οι ομάδες στην Ευρώπη.»

Για το αν θα πάρει και άλλον Κροάτη ο ΠΑΟΚ τον Γενάρη: «Δεν το θεωρώ πολύ πιθανό αλλά αυτό εξαρτάται από τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ.»

Για το αν παρακολουθεί τον Πανιώνιο: «Βλέπω μερικά παιχνίδια, παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο είναι καλή ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags