Facebook Pixel Η κορυφαία στιγμή στο ματς του Ολυμπιακού (vid)
| 2016-01-07 20:46:00

Η κορυφαία στιγμή στο ματς του Ολυμπιακού (vid)

Η κορυφαία στιγμή στο ματς του Ολυμπιακού (vid)

Αυτά συνήθως τα βλέπουμε μόνο σε ταινίες...

Μέρα που δύσκολα θα ξεχάσει είναι η σημερινή για τον Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος όχι μόνο επέστρεψε στα γήπεδα μετά από 302 μέρες, αλλά λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι με τον Χανιά, βρήκε και δίχτυα!

Ήταν 11 Μαρτίου του 2015, όταν στον αγώνα ρεβάνς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου υπέστη ρήξη χιαστών κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Έκτοτε, μετά από μια μακρά περίοδο αποθεραπείας και ταξιδιών στην Ιταλία για να εξεταστεί από ειδικούς γιατρούς, ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» δεν είχε παίξει σε κανένα επίσημο ματς. Ο Μανιάτης μετρούσε μόλις δύο εμφανίσεις σε φιλικά των Πειραιωτών, μία στις 9 Αυγούστου απέναντι στην Μπεσίκτας στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ακόμη μία στις 4 Σεπτεμβρίου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Σήμερα όμως, ο Μανιάτης επέστρεψε και στην είσοδο του στο 80' αντί του Καμπιάσο (που επίσης χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο) αποθεώθηκε από τους φίλους του Ολυμπιακού. Ωστόσο, αυτό δεν αρκούσε στον αρχηγό των Ερυθρολεύκων, ο οποίος στο 90' σκόραρε κιόλας και γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο την ονομαστική του εορτή. Για αυτό και από την εξέδρα ακούστηκε το «Γιάννη γερά και Χρόνια σου Πολλά»...

Λέτε μετά από αυτό, να αλλάξει γνώμη ο Σίλβα και να τον κρατήσει στην ομάδα;
 

 

 

 


Διαβάστε τι έγινε στο ματς του Κυπέλλου και δείτε όλα τα υπέροχα γκολ του Ολυμπιακού: Γκολάρες, ανατροπή και μεγάλη επιστροφή (vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags