Facebook Pixel Πάει καλά ο Τούντορ; Θα φάει το μεγαλύτερο ταλέντο;
| 2016-01-08 00:00:00

Πάει καλά ο Τούντορ; Θα φάει το μεγαλύτερο ταλέντο;

Πάει καλά ο Τούντορ; Θα φάει το μεγαλύτερο ταλέντο;

Αδιανόητη μεταγραφική εισήγηση από τον προπονητή του ΠΑΟΚ θα στείλει στην εξέδρα το next big thing του Δικεφάλου! Διαβάστε τι παίκτη ζήτησε να του φέρουν και θα καταλάβετε...

Τα τελευταία αποτελέσματα και κυρίως οι άσχημες εμφανίσεις, αναγκάζουν τον ΠΑΟΚ να προχωρήσει σε μεταγραφές.

Στον Δικέφαλο αναζητούν, μεταξύ άλλων, έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να παίξει πίσω από τους επιθετικούς για να φτιάχνει το παιχνίδι της ομάδας.

Πρόκειται για ένα "10άρι" που έχει ζητήσει ο Τούντορ από τη διοίκηση, δηλαδή έναν παίκτη με ποιότητα και ηγετικά χαρακτηριστικά, ο οποίος θα μπορεί να ...τραβάει την ομάδα στα δύσκολα, αλλά και να αξιοποιεί τους Μπερμπάτοφ, Κλάους και Μακ στην επίθεση. Ουσιαστικά, δηλαδή, στον ΠΑΟΚ ψάχνουν έναν "Πέλκα” για τη θέση του ...Πέλκα!

Εφόσον, λοιπόν, βρεθεί ο συγκεκριμένος παίκτης, θα έρθει στην Τούμπα για να πάρει φανέλα βασικού, αφήνοντας τον εξαιρετικά ταλαντούχο Έλληνα άσο στον πάγκο ή στην εξέδρα. Βέβαια, ο προπονητής του Δικεφάλου εκτιμά πως ο Πέλκας μπορεί να βοηθήσει κι ως εξτρέμ, ωστόσο αυτή δεν είναι η κανονική του θέση!

Έτσι, ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει φορτωθεί ένα ακόμα "βαρύ" συμβόλαιο, καθώς θυμίζουμε ότι ο Νίκος Βεζυρτζής στην τελευταία του συνέντευξη είχε πει πως θα έρθουν μόνο καλοί (άρα και ακριβοί) παίκτες τον Γενάρη. Συγχρόνως δε, θα κόψουν τη φόρα σε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που υπάρχουν στο ρόστερ. 

Και το μεγάλο ερώτημα, βεβαίως, που προκύπτει είναι: Αφού δεν μπορεί φέτος ο ΠΑΟΚ να κάνει την υπέρβαση, γιατί να μη δώσει χρόνο στον νεαρό άσο, ώστε του χρόνου να είναι βασικός και έτοιμος να κουβαλήσει την ομάδα στις πλάτες του;


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags