«Έχω ξαναπεί ότι σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους. Αντιμετωπίζουμε όλα τα παχνίδια το ίδιο και αν είμαστε η ΑΕΚ που πρέπει δεν θα αντιμετωπίσουμε το παραμικρό πρόβλημα.
Σε σχέση με το ματς του α” γύρου έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα στην Ξάνθη. Εμείς πρέπει να έχουμε την κατοχή της μπάλας, να έχουμε τις ευκαιρίες μας και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλα και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς.
Είμαστε μια ομάδα με πολύ καλό υλικό, έχουμε όρεξη, δουλεύουμε πολύ σκληρά και νομίζω ότι αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο»
Για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στον θεσμό του κυπέλλου, ο Σοϊλέδης υποστήριξε:
«Το ματς κυπέλλου ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς γιατί παίζαμε εκτός έδρας και θέλαμε να πάρουμε το αβαντάζ για να είναι πιο εύκολο το έργο στην έδρα μας. Τα πήγαμε πολύ καλά, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες και πλέον είμαστε σε πολύ καλή ψυχολογία».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο