Facebook Pixel Έσκασε σοβαρό πρόβλημα με παίκτη του ΠΑΟΚ!
| 2016-01-09 12:50:00

Έσκασε σοβαρό πρόβλημα με παίκτη του ΠΑΟΚ!

Έσκασε σοβαρό πρόβλημα με παίκτη του ΠΑΟΚ!

ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ, το μεσημέρι του Σαββάτου, θα κάνει εξετάσεις με το ιατρικό επιτελείο του Δικέφαλου!

Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα και, μοιραία, έχει στο ρόστερ τους πολλούς ποδοσφαιριστές.

Επειδή δεν γίνεται να παίζουν όλοι στον Δικέφαλο όμως, κάποιοι από αυτούς έχουν δοθεί δανεικοί, προκειμένου να πάρουν φέτος πολλά παιχνίδια στα πόδια τους και το ερχόμενο καλοκαίρι να επιστρέψουν για να διεκδικήσουν θέση στην ομάδα.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Ευθύμης Κουλούρης, που το περασμένο καλοκαίρι αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός στην κυπριακή Ανόρθωση, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του με τη μορφή δανεισμού.

Και η αλήθεια είναι πως τα πηγαίνει εξαιρετικά στη Μεγαλόνησο, την ώρα που στον ΠΑΟΚ δεν θα είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής λόγω της παρουσίας των Μπερμπάτοφ - Αθανασιάδη.

Μόνο που όπως αναφέρουν σύσσωμα τα αθλητικά ΜΜΕ της Κύπρου το πρωί του Σαββάτου, ο Κουλούρης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στους κοιλιακούς!

Με αποτέλεσμα να επιστρέψει εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να εξεταστεί από το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ το μεσημέρι του Σαββάτου.

Μάλιστα, οι ρεπόρτερ της Ανόρθωσης αναφέρουν ότι η ομάδα θα αναζητήσει σέντερ φορ στη θέση του, καθώς ο Έλληνας άσος θα μείνει για αποθεραπεία στη Θεσσαλονίκη...

** KΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ: Αισχρές ατάκες ανάμεσα σε Μπερμπάτοφ-Τούντορ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags