Είχε δοκάρι, δυο φορές ο αντίπαλος έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή, οπότε η Βέροια έχει κάθε λόγο να νιώθει αδικημένη από το τελικό 0-0 κόντρα στον τυχερό Πανθρακικό που πήρε ένα βαθμό χρυσάφι στη μάχη για την παραμονή! Μοιραίος για τους γηπεδούχους ο Κόλα που έχασε αρκετές ευκαιρίες, ενώ και ο Αθανασιάδης είχε μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Αθανασιάδη. Μ` αυτά και μ` αυτά, η Βέροια πέταξε κι άλλους βαθμούς στην έδρα της (έχει μόλις μια νίκη), ενώ η ομάδα του Ελευθερόπουλου πήρε 4η ισοπαλία μακριά από την Κομοτηνή.

Έλλειψε το γκολ

Ωραίο ματς είδαμε στη Βέροια στο πρώτο μέρος, όπου καλύτερος και πιο επικίνδυνος ο Πανθρακικός στο πρώτο 25λεπτο, ανέβηκε στη συνέχεια η Βέροια και έχασε στο τελευταία 5λεπτο του ημιχρόνου δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ με τους Κόλα και Ναζλίδη. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι στο 21` με τον Ντιγκινί, με τους γηπεδούχους να απαντάνε με το σουτ του Κόλα στο 28`. Ο ίδιος παίκτης στο 40` είχε κεφαλιά, με τον Παπαγεωργίου να διώχνει πάνω από τη γραμμή, ενώ στις καθυστερήσεις ο Αθανασιάδης με εκπληκτική επέμβαση κράτησε το 0-0 στην κεφαλιά του Ναζλίδη!

Δεν έμπαινε με τίποτα!

Στο β` μέρος η Βέροια έπαιζε στο μισό γήπεδο τον Πανθρακικό, πίεζε αλλά και πάλι δεν κατάφερνε να δημιουργήσει κάτι το αξιόλογο, όπως στο αντίστοιχο διάστημα στο πρώτο ημίχρονο. Με τα πολλά στο 65` οι γηπεδούχοι έφτασαν και πάλι κοντά στο γκολ, όμως η κεφαλιά του Κόλα σταμάτησε στο δοκάρι! Λίγα λεπτά μετά στο 69` ο Πανθρακικός έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μελίσση, ο οποίος στο 86` έδιωξε πάνω από τη γραμμή την κεφαλιά του Μπατιόν! Οι παίκτες του ΓΧ πίεσαν ασφυτικά μέχρι τέλους αλλά εν τέλει έμεινε το 0-0, αποτέλεσμα που σαφώς αδικεί τη Βέροια.

ΒΕΡΟΙΑ (Γ.Χ. Γεωργιάδης): Λόπεθ, Γιαννούλης, Πούγγουρας, Όστοϊτς (75' Νάστος), Μαλόν, Μπατιόν, Άρτσε, Μαγέφσκι (60' Αμπντούν), Γεωργιάδης, Ναζλίδης, Κόλα (81' Καϊκούτ).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Λαδάκης (73' Ηλιάδης), Μεχία, Βάλτερ (58' Χασομέρης), Χαβίτο, Ροτζέριο (53' Ίγκορ), Ντιγκινί.

Γκολ:

Κάρτες: 37' Μαλόν, 43' Μεχία