Facebook Pixel Ξέσπασμα Μανιάτη! «Όλα ψέμματα...»
| 2016-01-11 00:56:00

Ξέσπασμα Μανιάτη! «Όλα ψέμματα...»

Ξέσπασμα Μανιάτη! «Όλα ψέμματα...»

Δηλώσεις από τον αρχηγό του Ολυμπιακού που θα συζητηθούν. Τι λέει για τον Σίλβα, τα ταξίδια στην Ιταλία και τα σενάρια για μεταγραφή.

Αποκαλυπτικός ήταν ο Γιάννης Μανιάτης, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Λεβαδειακού (3-1) στο «Γ. Καραϊσκάκης», τονίζοντας μεταξύ άλλων πως εδώ και δύο μήνες είναι καλά ενώ ό,τι γράφεται τον τελευταίο καιρό είναι ψέματα!

«Εδώ και πολύ καιρό είμαι καλά, περίπου δύο μήνες, είμαι κανονικά στο πρόγραμμα. Συμφωνώ με τον προπονητή μου που μου είπε πως δεν είμαι στο επιθυμητό επίπεδο. Κάτι βλέπει παραπάνω. Εγώ αυτό που κάνω είναι να δουλέψω στις προπονήσεις μου. Όταν μου δίνεται ευκαιρία να παίξω, όπως στα δύο τελευταία παιχνίδια, προσπαθώ.
 

Αυτό που ήθελα να πω όμως είναι πως έχουν γραφτεί πολλές ανακρίβειες, τα περισσότερα είναι ψέματα, αλλά εμένα αυτό με πεισμώνει, με κάνει να δουλεύω ακόμα περισσότερο και να προσπαθώ να βρεθώ στο επίπεδο που πρέπει για να βοηθήσω την ομάδα μου», ανέφερε αρχικά. 

Για το εάν φεύγει από τον Ολυμπιακό: «Κατ' αρχάς γράφτηκε πως πάω σε όλον τον κόσμο. Δεν ισχύει κάτι από ό,τι έχει γραφτεί για εμένα. Με ενδιαφέρει να πατάω καλά στα πόδια μου, να είμαι γερός και να βρεθώ στο επίπεδο που θέλω. Έχω ακόμα 3.5 χρόνια συμβόλαιο, θα το τιμήσω όσο με θέλει η ομάδα, έχω δώσει τα πάντα στον Ολυμπιακό και θα συνεχίσω να το κάνω όσο βρίσκομαι εδώ.

Με τον Σίλβα δεν έχουμε κάνει κάποια σχετική συζήτηση, έχουμε όμως μία εξαιρετική σχέση, όπως όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού με εκείνον. Τον σέβομαι, με σέβεται, προπονούμαι και περιμένω.

Κάθε μέρα γράφεται και κάτι άλλο, όλα είναι ψέματα. Γράφτηκε πως πήγα στην Ιταλία για να εξεταστώ. Τελευταία φορά που πήγα στη Ιταλία ήταν για διακοπές! Δυστυχώς τα διαβάζω και ξέρω τι γίνεται. Δεν έχω πρόβλημα με τους δημοσιογράφους, να μην γράφουν όμως ανακρίβειες. Κάθε μέρα δουλεύω κι έχω δουλέψει πάρα πολλές ώρες στο προπονητικό κέντρο, δεν είμαι 100% έτοιμος, προσπαθώ κάθε μέρα. Δεν ξέρω πότε θα είμαι έτοιμος, χρειάζομαι παιχνίδια στα πόδια μου. Θα προσπαθήσω να πείσω τον προπονητή μου πως μπορώ να παίζω».

Για τους συμπαίκτες του κι όσα έχουν πετύχει όσο λείπει: «Εκτιμώ τους συμπαίκτες μου πάρα πολύ. Έχουν κάνει φέτος το ακατόρθωτο, τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Πρώτη φορά στην ιστορία γίνεται αυτό, από εκεί και πέρα θα ήθελα κι εγώ να βρίσκομαι σε πολλές στιγμές εκεί. Έχω επιστρέψει από το ματς με τα Χανιά, είμαι δίπλα τους κι έχω τη στήριξή τους.

Είμαστε οικογένεια, έχουμε δεθεί, σημαντικό ρόλο παίζει ο προπονητής και το αγωνιστικό κομμάτι. Ο Ολυμπιακός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, αλλά και στο Champions League ήταν εξαιρετικός. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και να πάμε το ρεκόρ όσο πιο μακριά γίνεται».

Για τη συνέχεια στην Ευρώπη: «Θέλω να δω πρώτα το ματς με την Άντερλεχτ. Πρέπει να αποκλείσουμε τη βελγική ομάδα και στη συνέχεια να δούμε το επόμενο ματς. Εάν κι εφόσον περάσουμε, θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Μπορούμε, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί πέρυσι την πατήσαμε με την Ντνίπρο».

Για τον ανταγωνισμό στην ομάδα: «Είναι θετικό πως υπάρχουν παίκτες όπως ο Καμπιάσο στην ομάδα, με βοηθάει κι εμένα».

Για τον Μάρκο Σίλβα: «Είναι πολύ θετικός, προσπαθεί να βοηθήσει τον ποδοσφαιριστή, ζητάει πολλά πράγματα, δεν νευριάζει ποτέ στην προπόνηση και μιλάει θετικά σε όλους τους παίκτες. Προσπαθεί κάθε μέρα να διορθώσει κάθε μας ατέλεια. Έχει διαχειριστεί σωστά τους παίκτες και πραγματικά τους κρατάει σε εγρήγορση, για να είναι ο καθένας έτοιμος να βοηθήσει».

Για το πως έχουν υποδεχθεί τους νέους παίκτες: «Να τους δώσουμε το μήνυμα του νικητή και πως είναι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, όπως έχουμε κάνει. Το θετικό είναι πως όσοι ήρθαν, είναι καταπληκτικοί χαρακτήρες και δέσανε αμέσως με όλους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags