Facebook Pixel Τρελή φήμη για "Σάλπι" και μεγάλη ελληνική ομάδα!
| 2016-01-12 11:30:00

Τρελή φήμη για "Σάλπι" και μεγάλη ελληνική ομάδα!

Τρελή φήμη για "Σάλπι" και μεγάλη ελληνική ομάδα!

Η μεταγραφή του Έλληνα επιθετικού στη Νέα Σμύρνη χάλασε την τελευταία στιγμή και το σενάριο που κυκλοφορεί για την επόμενη ομάδα του θα προκαλέσει σίγουρα πολύ ντόρο!

Μπορεί η μεταγραφή του Σαλπιγγίδη στον Πανιώνιο να ήταν κλεισμένη, ωστόσο το deal χάλασε την τελευταία στιγμή και πλέον ο Έλληνας επιθετικός αναζητά αλλού την επόμενη ομάδα του.

Ήδη έχει ακουσθεί έντονο ενδιαφέρον της Βέροιας, ωστόσο τις τελευταίες ώρες έχει κυκλοφορήσει ένα τρελό σενάριο που θέλει τον "Σάλπι" να συνεχίζει την καριέρα του, από το καλοκαίρι, σε μεγάλη ελληνική ομάδα!

Όπως αναφέρει η σχετική φημολογία, ο διεθνής άσος έχει στα χέρια του πρόταση από τη Βέροια για να παίξει εκεί μπάλα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η πρόταση είναι από τον Καρυπίδη που θέλει να ενισχύσει τη "Βασίλισσα" στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία, ωστόσο υπάρχει και... δεύτερη προσφορά από τον ισχυρό επιχειρηματία προς τον Σαλπιγγίδη. Αυτή λέγεται ότι προβλέπει μεταγραφή στον Άρη το καλοκαίρι!

Είναι γνωστή η εμπλοκή του Καρυπίδη στα διοικητικά της ιστορικής ομάδας της Θεσσαλονίκης και στην προσπάθεια που γίνεται για την επιστροφή της στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας. Ο Έλληνας επιχειρηματίας σκοπεύει να ενισχύσει τον Άρη με δυνατές μεταγραφές το καλοκαίρι και προφανώς η απόκτηση του "Σάλπι" θα βοηθούσε σε πολλούς τομείς για την επάνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Βέβαια, είναι γεγονός ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο για τον Έλληνα άσο να δεχθεί αυτή την προοπτική, καθώς θα προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν του συγχώρεσαν τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Εκτός αν ο παίκτης αποφασίσει να πάρει τη δική "εκδίκηση" για όσα έχει ακούσει όλα αυτά τα χρόνια στην Τούμπα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το σκάνδαλο του ΠΑΟΚ και τα φιλικά του Ολυμπιακού!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags