Facebook Pixel Αυτή είναι η φάση του Πουλίδο που τρέλανε το Σίλβα!
| 2016-01-14 11:45:00

Αυτή είναι η φάση του Πουλίδο που τρέλανε το Σίλβα!

Αυτή είναι η φάση του Πουλίδο που τρέλανε το Σίλβα!

Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό αλλά αυτό το στιγμιότυπο μπορεί να αλλάξει την καριέρα του Μεξικανού νεαρού άσου του Ολυμπιακού! Δείτε τι έκανε στο βίντεο και θα καταλάβετε... 

Η αποκάλυψη του χθεσινού παιχνιδιού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τα Χανιά ήταν αναμφισβήτητα ο Πουλίδο.

Ο Μεξικανός άσος, στο πρώτο του φετινό 90λεπτο με την ερυθρόλευκη φανέλα, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, με ένα γκολ, μία ασίστ κι ένα κερδισμένο πέναλτι.

Μάλιστα, ο νεαρός άσος συγκέντρωσε ουκ ολίγα "μπράβο" από τον -συνήθως απαιτητικό- Μάρκο Σίλβα κατά τη διάρκεια του χθεσινού παιχνιδιού, ενώ υπήρχε μία φάση που ικανοποίησε ιδιαίτερα τον Πορτογάλο τεχνικό.

Πρόκειται για το τρίτο γκολ των Ερυθρόλευκων, όταν ο Πουλίδο έφυγε μόνος του σε τετ α τετ απέναντι στον αντίπαλο πορτιέρο και αντί να πλασάρει για να χρισθεί ο ίδιος σκόρερ (ένα γκολ που το είχε μεγάλη ανάγκη για ψυχολογικούς λόγους), αποφάσισε να πασάρει δίπλα στον Σεμπά για να σιγουρέψει το γκολ.

Αυτή η ομαδική ενέργεια του Μεξικανού ενθουσίασε τον Μάρκο Σίλβα, ο οποίος μετά την εξέλιξη της φάσης χειροκρότησε θερμά τον Πουλίδο για την απόφασή του να παίξει με πάσα και όχι ατομιστικά, αν και ήταν σε προφανή θέση για να σκοράρει.

Μία ενέργεια που για τον πολύ κόσμο περνάει απαρατήρητη, αλλά για τους προπονητές είναι πολύ σημαντικές γιατί βλέπουν τα στοιχεία που θέλουν στους ποδοσφαιριστές τους και που στα πιο κρίσιμα παιχνίδια μπορεί να κάνουν τη διαφορά.  

Μόνο τυχαία δεν ήταν, άλλωστε, η δήλωση του τεχνικού των πρωταθλητών, μετά το ματς, ότι ο "Πουλίδο μπορεί στη συνέχεια να βοηθήσει τον Ολυμπιακό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η ταλεντάρα του Ολυμπιακού – Νικολακόπουλος: Νέος Stelios!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags