Facebook Pixel Έλαμψε για 10` και νίκησε!
| 2016-01-17 20:09:00

Έλαμψε για 10` και νίκησε!

Έλαμψε για 10` και νίκησε!

Ο Αστέρας βρέθηκε να χάνει στην Τρίπολη με 0-1 στο ημίχρονο, αλλά στο β` μέρος σκόραρε τρεις φορές σε 10 λεπτά (δύο ο Ιγκλέσιας και Γιάννου) και επέστρεψε στις νίκες με 3-1! Με 10 από το 64` η Καλλονή, αποβλήθηκε και ο Ζησόπουλος στις καθυστερήσεις

Το τελικό 3-1 δεν αποτυπώνει τη δυσκολία με την οποία η ομάδα του Στάικου Βεργέτη επέστρεψε στα τρίποντα, καθώς η Καλλονή ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε με το εύστοχο πέναλτι του Μανούσου. Η είσοδος του Μπερτόλιο στο β` μέρος βοήθησε τα μέγιστα, με τον Αργεντινό να φτιάχνει το 1-1 για τον Ιγκλέσιας και μέσα σε δέκα λεπτά είχε γίνει το 3-1! Η Καλλονή στο 64` έμεινε και με 10 λόγω αποβολής του Ελλακόπουλου και κάπου εκεί ουσιαστικά κρίθηκε το ματς, με τον Αστέρα να παίρνει τους τρεις βαθμούς

Δίκαια η Καλλονή

Ο Αστέρας είχε την ελαφρά υπεροχή στο ξεκίνημα, αλλά η Καλλονή άγγιξε το 0-1 στο 17`. Ο Καλτσάς δοκίμασε το σουτ ο Μπαντής έδιωξε δύσκολα και στη συνέχεια ο Γουερέ έκανε το σουτ αλλά το δοκάρι έσωσε τους γηπεδούχους. Η ομάδα του Βεργέτη πίεζε ψηλά την Καλλονή, η οποία όμως αμυνόταν καλά και δεν άφηνε κενούς χώρους. Ώσπου στο 40` ο Ζησόπουλος μάρκαρε αντικανονικά τον Μανούσο εντός περιοχής, ο διαιτητής Καλογερόπουλος σφύριξε αρχικά, αλλά χρειάστηκε τη βοήθεια του επόπτη για να σιγουρευτεί αν έγινε η φάση εντός ή εκτός περιοχής. Εν τέλει, δόθηκε η παράβαση και ο Μανούσος έκανε το 0-1! Ανώτερη η Καλλονή στο πρώτο μέρος, καθώς είχε τις περισσότερες τελικές στο πρώτο ημίχρονο, αν και η μπάλα ήταν περισσότερη ώρα στην κατοχή των γηπεδούχων. Μετά το πρώτο 20λεπτο "μπήκε" στο ματς ο Αστέρας και δέχθηκε γκολ σε ένα σημείο που έδειχνε να ελέγχει το ματς.

Σούπερ ανατροπή!

Ο Βεργέτης στο β` μέρος έβαλε τον Μπερτόλιο αντί του Φερνάντες και στο 52` ο Αργεντινός έβγαλε τη σέντρα ο Ιγκλέσιας πήρε την κεφαλιά (με υποψία επιθετικού φάουλ...) στην περιοχή και νίκησε τον Δαύκο για το 1-1. Πριν προλάβει η Καλλονή να αντιδράσει στο 57` σημειώθηκε το 2-1! Ο Στανισάβλιεβιτς έστρωσε με το κεφάλι στην περιοχή για τον Γιάννου και εκείνος έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1! Η επική ανατροπή των γηπεδούχων ολοκληρώθηκε στο 61` όταν από φάση διαρκείας η μπάλα έφθασε στον Ιγκλέσιας που με πολύ ωραίο σουτ έκανε το 3-1 με την μπάλα να βρίσκει λίγο και στα χέρια του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Ένα λεπτό μετά η Καλλονή έμεινε με 10 λόγω δεύτερης κίτρινης του Ελλακόπουλου και ουσιαστικά εκεί κρίθηκε η αναμέτρηση, με το ματς να λήγει 3-1 και τους γηπεδούχους να ολοκληρώνουν και αυτοί με 10 λόγω αποβολής του Ζησόπουλου στις καθυστερήσεις.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας (Τορμένα 83'), Νίκο Φερνάντες (Μπερτόλιο 46'), Στανισάβλιεβιτς (Μάσα 59'), Φούντας, Γιάννου.

ΑΕΛ Καλλονής (Νίκος Καραγεωργίου): Δαύκου, Σπυρόπουλος, Αναστασιάδης, Βαλιός, Σταμπούρης, Καλτσάς, Ελλακόπουλος, Γεωργίου, Γουερέ (Γιουκαρής 69'), Μάρκοβιτς (Μπραούλιο 74'), Μανούσος (Κάρλσον 88').

Γκολ: Ιγκλέσιας (52' κεφαλιά, 61' σουτ) , Γιάννου (57' σουτ) -- Μανούσος (41' πέναλτι),

Κάρτες: Ζησόπουλος (κίτρινη 41'), (κόκκινη 2η κίτρινη), Ελλακόπουλος (43' κίτρινη), Παντελιάδης (54' κίτρινη), Γκοϊάν (κίτρινη 59'), Ελλακόπουλος (κόκκινη - 2η κίτρινη 63'),
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags